Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Funerare.ro asigura parastase fara peripetii

Funerare.ro asigura parastase fara peripetii

Cand inmormantarea si parastasul nu sunt organizate de catre profesionisti, pot sa apara numeroase peripetii in timpul desfasurarii lor. Ce se intampla cand familia a fost sigura ca la cimitir vor veni 24 de persoane, dar constata ca la inmormantare sunt 48 de persoane? Fata de calculele lor initiale numarul s-a dublat si cum ar putea oare sa procedeze la impartirea pachetelor, ca nimeni sa nu se simta lezat, exclus?

Cu siguranta ca reprezentantii firmei de pompe funebre ar fi gestionat altfel situatia. Experienta si-ar fi spus cuvantul si ar fi existat un plan B care sa fie aplicat rapid si totul sa iasa perfect. In orice caz sa se retina urmatoarele:

orice comanda se rezolva prompt, dar sa fie plasata cu 24 de ore inaintea inmormantarii. In stocul firmelor de pompe funebre de top se afla alimentele necesare si toate produsele pentru organizarea ireprosabila a unei inmormantari traditionale.

-este bine sa se parcurga etapa consultantei oferite gratuit de catre specialistii firmei pentru ca ei au organizat mii de asemenea evenimente fara sincope.

-daca este perioada de post, exista pachete de post ca oamenii sa nu fie ispititi de pachetele de dulce si sa poata manca alimentele pe care le primesc.

-apartinatorul care apeleaza la aceasta firma pentru organizarea parastasului scapa de facut coliva si de cumparat colacii, prescurile, sticla de vin si sticla de ulei, necesare la cimitir.

-livrarea pachetelor se face prompt conform dorintei familiei, la ora si ziua stabilite de comun acord.

-cu ajutorul lor se pot organiza si pomenile, fara ca apartinatorul sa se intereseze de ceva. Masa poate fi asezata intr-un cort in curte sau in sufragerie, iar mancarea va fi livrata la adresa solicitata pentru suma de 30 de lei.

Pe site-ul firmei exista pachete complete care contin: mezeluri, fel principal, un fruct si o caserola cu coliva, dar apartinatorul poate configura el pachetul dorit, tinand cont de alimentele care erau pe placul defunctului si evitandu-le pe cele care nu ii placeau.

Pachetele de post minime contin: doua felii salam, doua felii sunca, doua felii cascaval,  rosii, masline, doua chifle, apa, un fruct. O persoana se va satura cu siguranta si grija pentru participantii la inmormantare se demonstreaza prin existenta in pachet a unei sticle de apa si a unui fruct.

Pretul a 12 pachete este de 420 de lei, costul unui pachet fiind de 35 de lei. Pretul este mai mult decat rezonabil, fiindca daca de alimente s-ar ocupa apartinatorul, el ar trebui sa mearga la mai multe magazine, sa cumpere si pungi sau sacose, sa aseze in fiecare pachet toate produsele. Singur nu ar putea sa faca toate acestea, ci ar avea nevoie de ajutoare, dar si de frigider in care sa pastreze pachetele.

Pachetul standard de dulce echivaleaza cu o masa completa de la restaurant, fiindca persoana care il primeste gaseste in el urmatoarele alimente: piure cartofi, un snitel de pui, masline, o chifla, rosii, o prajitura, un fruct, un suc, tacamuri plastic. Toate costurile sunt afisate pe site, prin urmare, familia indurerata stie exact cat se va cheltui la fiecare etapa.

Deosebit de avantajoasa este si organizarea pomenilor cu ajutorul acestei firme care garanteaza calitatea si prospetimea alimentelor.

Atat pachetelele cu mancare, cat si cele de servicii funerare sunt adaptate tuturor posibilitatilor financiare.

Cel mai mic pret este al pachetului de servicii funerare care poarta denumirea de Social. Acesta costa 2750 de lei, poate fi decontat din ajutorul de inmormantare si mai ramane si familiei o suma rezonabila din care sa supravietuiasca. Este posibil sa moara capul familiei care aduce singurul venit in casa si in intretinerea lui sa se fi aflat si sotia si copiii. Pana primesc prima pensie, pana obtin o alta sursa de venit ei pot supravietui cu banii ramasi din ajutor, dupa scaderea acestui pachet complet de servicii.

In acest pachet sunt incluse: sicriul complet echipat, crucea inscriptionata si panza care se asaza pe fata decedatului, certificatul constatator de deces, preluarea, toaletarea si imbalsamarea decedatului, transportul sau de la capela la cimitir, manipularea decedatului si depunerea trupului neinsufletit in camera frigorifica timp de 24 de ore, daca va fi cazul.

Este foarte bine ca echipa de specialisti care se prezinta sa preia decedatul este insotita de medicul care elibereaza certificatul de constatare a decesului, fara de care nu se poate face imbalsamarea. In perioada sarbatorilor medicul de familie este in concediu, poate fi chiar plecat din localitate. Oare ce poate face familia in acest caz?

Firma de pompe funebre de top o ajuta insa sa iasa din acest impas.

Evident ca si modelul de sicriu va fi simplu in cazul alegerii acestui pachet funerar. Pachetul de servicii funerare Economic costa 3450 de lei. Si el se poate deconta din ajutorul de inmormantare, ba mai raman si bani familiei. Diferenta de pret este data de calitatea superioara si aspectul sicriului, care este mai bun decat cel din pachetul Social.

Incepand cu pachetul Standard, apartinatorii primesc si produse utilizate la inmormantarea traditionala, cum ar fi: pominete, prosoape mari si mici, pachete alimentare standard si candele. In ceea ce priveste serviciile, cele din pachetele anterioare sunt completate de proceduri de infrumusetare a decedatului si de consiliere pentru inmormantare sau incinerare.

Pachetul de servicii funerare GOLD costa 14 000 lei si sicriul este de lux. Catafalcul elegant pentru priveghi este inclus in pretul pachetului, alaturi de crucea si toiagul pentru decedat si machiajul funerar realizat de catre profesionist cu produse rezistente. La produsele necesare se adauga o coroana din flori naturale si un aranjament elegant tot din flori naturale pentru sicriu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini