Redactia.ro
Home » Monden » Gabi Bădălău îi face avansuri pe față Iuliei Sălăgean? Iată dovada! Ce îi scria acesta în urmă cu câteva zile

Gabi Bădălău îi face avansuri pe față Iuliei Sălăgean? Iată dovada! Ce îi scria acesta în urmă cu câteva zile

Bianca Drăgușanu sau Iulia Sălăgean? Gabi Bădălău joacă la două capete? Ei bine, spynews.ro a intrat în posesia mesajelor dintre Iulia Sălăgean și Gabi Bădălău. Conversația dintre cei doi este cât se poate de recentă, mai exact din data de 18 mai. Se pare că afaceristul este unul dintre cei mai mari cuceritori din showbiz-ul românesc. Dovadă stau mesajele dintre Bădălău și fosta soție a lui Alex Bodi. Iată mesajele obținute de spynews.ro!

Gabi Bădălău îi face avansuri pe față Iuliei Sălăgean? Iată dovada! Ce îi scria acesta în urmă cu câteva zile

Dacă ne luăm după acțiunile lui Gabi Bădălău din ultima perioadă, se pare că acesta ar juca la mai multe capete. Cât Bianca Drăgușanu nu a fost în preajma afaceristului, acesta își făcea de cap și-i trimitea mesaje Iuliei Sălăgean, potrivit spynews.ro

Spynews.ro a publicat întreaga conversație, de pe 18 mai, care a avut loc între Gabi Bădălău și Iulia Sălăgean.

Iulia Sălăgean: Mai e o chestiune de timp până la împăcare. O să vezi.

Gabi Bădălău: – Vorbesc cu tine, vreau cu tine, vreau să te văd, vreau să vorbim.

Iulia Sălăgean:  Vrei să facem pariu ( n.r. împăcare cu Bianca Drăgușanu) ?

Gabi Bădălău: Păi dacă tu îmi dai reci.

Iulia Sălăgean: Ești în labirint. Nu ai ieșit.

Gabi Bădălău: Așa e! Dar vorbesc cu tine, vreau cu tine, să te văd, să te cunosc, să vorbim. Ce este rău în asta? (…). Am înțeles. Îmi pare rău. Voiam și îmi doream să vorbim, să te văd.

Iulia Sălăgean: Mă crezi dacă îți spun ceva? Nu ai nevoie de nimeni ca să scapi.

Gabi Bădălău: Clar, așa e. Sunt lucruri diferite. Eu vorbesc de noi, voiam și îmi doream să te văd.

Iulia Sălăgean: – Nu există noi cu nimeni. Nu vorbesc acum de mine, cu oricine. Ești momentan cu ea în continuare. Indiferent de ce declarați voi.

Gabi Bădălău: – Nu sunt cu ea ( n.r. Bianca Drăgușanu).

Cu toate acestea însă, se pare că afaceristul s-a întors la Bianca Drăgușanu. Chiar dacă, cu câteva zile în urmă, Gabi Bădălău anunța că nu mai formează un cuplu cu blondina. De data aceasta, cei doi au fost surprinși din nou împreună de paparazzi spynews.ro.

Etichete: