Redactia.ro
Home » Monden » Gabriel Cotabiță și Alina au o relație fără limitări: «Ea o femeie liberă. Nu se poate face dragoste cu forța»

Gabriel Cotabiță și Alina au o relație fără limitări: «Ea o femeie liberă. Nu se poate face dragoste cu forța»

cotabita

Gabriel Cotabiță se poate considera un bărbat norocos! Are o soție tinerică pe care o iubește nespus și care i-a fost alături în momentele de cumpănă. Recent, artistul a făcut câteva declarații pe care cei mai cârcotași dintre noi ar putea să le considere bizare. Iată despre ce este vorba!

Gabriel Cotabiță și Alina s-au căsătorit în anul 2016

Gabriel Cotabiță și Alina trăiesc o poveste de iubire de mai bine de un deceniu, iar în ciuda diferenței de vârstă, cei doi au găsit întotdeuna o cale de a funcționa, în calitate de cuplu. Alina i-a fost alături lui Gabi atunci când s-a luptat, în anul 2015, pentru propria viață, iar în semn de mulțumire artistul a cerut-o în căsătorie. Ceremonia a avut loc în anul 2016 și a fost caracterizată de eleganță și discreție.

În urmă cu puțin timp, Gabriel Cotabiță a vorbit despre relația pe care o are cu soția sa. Ce a atras atenția tuturor și a ridicat un semn de întrebare a fost afirmația conform căreia Alina este o femeie liberă. Mulți poate s-au gândit că între Gabi și Alina a survenit ruptura. Nici vorbă! Iubirea dintre ei este la fel de puternică, deși caramaderia primează, după cum o recunoaște chiar artistul.

Gabi și Alina au o relație liberă și neconvențională

„Ea poate să facă ce vrea. E o femeie liberă din toate punctele de vedere. E important că a ajuns la concluzia că nu se poate face dragoste cu forţa. Într-o rela­ţie sunt importante respectul şi camaraderia. După dragoste. Iar eu şi ea suntem camarazi”, a declarat Gabi Cotabiță.

Gabi Cotabiță și Alina s-au cunoscut în urmă cu multă vreme, după cum a povestit artistul. Alina habar nu avea cine este Gabriel Cotabiță și nu era o fană a muzicii acestuia. Obligată de mama sa să meargă la un concert VH2, Alina l-a cunoscut pe Gabi, iar cu timpul între ei a început să ia naștere sentimente puternice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini