Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea a ajuns pe mâna medicilor. Ce diagnostic a primit frumoasa brunetă: “Sunt în revizie tehnică”

Gabriela Cristea a ajuns pe mâna medicilor. Ce diagnostic a primit frumoasa brunetă: “Sunt în revizie tehnică”

Gabriela Cristea este pusă pe fapte mari și vrea să facă schimbări importante din punct de vedere al fizicului ei. Primul lucru pe care a ales Gabriela Cristea să îl îmbunătățească a fost dantura.

 

Cu ce probleme se confruntă Gabriela Cristea

 

Gabriela Cristea a avut parte de o surpriză neplăcută la ultima vizită la medicul dentist. Se pare că vedeta ar suferi de o boală a danturii. Medicul dentist i-a dat o veste proastă vedetei și astfel a aflat că are parodontoză, o afecțiune la nivelul dinților. Gabriela Cristea a împărtășit acest lucru cu fanii săi și i-a pus la curent cu starea sa de sănătate.

„Sunt în revizie tehnică. Încep să mă tunez, să mă reconfigurez. Am fost la dentist să îmi refacă toată dantura, că mi-au scris oamenii pe Instagram că am dinții strâmbi. Și eu le-am zis că sunt naturali, așa m-a înzestrat natura. Mă duc pentru că după 4 ani am ajuns în sfârșit la dentist și m-am trezit că am parodontoză. Fără să am niciun simptom, dar mă rezolv”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul unei emisiuni TV.

Gabriela Cristea vrae să facă schimbări majore din toate punctele de vedere. Aceasta a maia nunțat că intenționează să ajungă la o siluetă de invidiat, motiv pentru care a ajuns să slăbească în jur de 10 kilograme.

Vedeta o să apeleze la o dietă destul de strictă, dar le-a mărturisit fanilor că nu se va stresa din acest punnct de vedere.

”Apoi o să intru la o cură de slăbire mai drastică un pic. Mai am de dat cam vreo 10 kilograme și atunci sunt ca trasă prin inel. Nu mă stresez foarte tare. Iau Vitamina C să mă imunizez”, a mai spus Gabriela Cristea.

 

Gabriela Cristea iubește și este iubită

Gabriela Cristea tăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tavi Clonda. Cei doi se iubesc și au o relație solidă și bazată pe comunicare. Acum formează o familie și au împreună două fetițe. Chiar dacă acum toți îi admiră, cei doi au fost foarte criticați. Diferența de vârstă le-a dat bătăi de cap încă de la început.

Tavi Clonda este mai mic decât Gabriela cu 5 ani. Cei doi nu consideră că vârsta ar putea fi un impediment în relația lor de dragoste și chiar prezentatoarea TV a declarat că ”au făcut bine”.

”El este mai mic decat mine cu cinci ani și cu toate astea, n-am resimțit niciodata diferența de vârstă din buletin! Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el mai matur!”, a declarat Gabriela Cristea.

„Dacă diferența de vârsta era un impediment, nu am fi fost împreună. Trebuie să ții cont de ceea ce simți și de ceea ce traiești”, spunea Gabriela Cristea la începutul relației cu Tavi Clonda.

Cei doi s-au cunoscut de pe vremea când Tavi Clonda era la o emisiune prezentată de actuala lui soție. S-au plăcut, relația dintre ei a evoluat frumos și nu după mult timp, au devenit un cuplu. La început au reușit să păstreze discreția, doar că au fost dați de gol de privirile tandre pe care și le aruncau.

S-au căsătorit în 2017, iar ușor oamenii au început să uite că există o diferență de vârstă între ei. Împreună au două fetițe, pe Victoria și pe Iris și se bucură de ele în fiecare zi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: