Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea a surprins pe toată lumea: „Nu mai facem nicio nuntă”

Gabriela Cristea a surprins pe toată lumea: „Nu mai facem nicio nuntă”

Gabriela Cristea a surprins pe toată lumea: "Nu mai facem nicio nuntă"

Gabriela Cristea și Tavi Clonda așteaptă să devină părinți pentru a doua oară. Cei doi s-au căsătorit civil în urmă cu patru ani și, deși au anunțat că vor să facă nunta religioasă, se pare că acest lucru se tot amână.

Gabriela și Tavi ar fi trebuit să aibă petrecerea de nuntă anul trecut. Planurile lor au fost date peste cap de sarcina neașteptată a prezentatoarei TV.

Vedeta de televiziune recunoaște că acum principala sa grijă este copilul pe care urmează să-l aducă pe lume și că nu se poate concentra asupra planurilor de nuntă.

„Vă daţi seama că nunta este, acum, ultima mea grijă. Nu mai facem nicio nuntă, ne concentrăm pe sarcină. Oricum ar fi fost un eveniment restrâns, nu o petrecere cu fast”, a declarat Gabi Cristea în urmă cu ceva timp.

Gabriela Cristea a trecut prin momente grele

În urmă cu câteva luni, Gabriela a trecut prin momente mai puțin plăcute, acuzând o stare emoțională mai delicată. Din fericire pentru ea și familia ei, lucrurile au revenit în timp pe făgașul normal.

Prezentatoarea TV a povestit cum trecea de la o stare la alta și cum soțul ei a avut grijă ca ea să nu aibă de suferit și mai mult.

”Trec de la o stare la alta. În urmă cu câteva zile, de dimineaţă, am avut un mic incident, când m-am enervat, pur şi simplu, degeaba. M-am lovit cu uşa şi am început să plâng si să mă cert cu ea. Era o chestie minoră, dar nu m-am putut abţine.

Tavi a venit, m-a luat în braţe şi a zis „uşă rea, pleacă de aici”. Mă tratează ca pe un copil, pentru că toanele mele chiar sunt de copil în această perioadă”, a spus vedeta.

Citește și: Lidia Buble şi Răzvan Simion, împreună la altar: „Am fost copleşită de emoţii”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: