Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea a vorbit, din nou, despre drama trăită alături de Marcel Toader. Și-a amintit clipele întunecate din fosta căsnicie

Gabriela Cristea a vorbit, din nou, despre drama trăită alături de Marcel Toader. Și-a amintit clipele întunecate din fosta căsnicie

GALERIE FOTO (2)

Gabriela Cristea a vorbit, din nou, despre drama trăită alături de Marcel Toader. Și-a amintit clipele întunecate din fosta căsnicie, dar și despre momentele pe care le-a trăit după separarea de fostul ei partener.

Destăinurile făcute de Gabriela Cristea despre mariajul cu Marcel Toader

Gabriela Cristea a trăit o poveste de dragoste ani la rând alături de Marcel Toader. Cei doi au fost căsătoriți timp de cinci ani, au divorțat în anul 2013. În 2019, afaceristul s-a stins din viață. Acum, la câțiva ani buni de la divorț, prezentatoarea a vorbit, din nou, despre drama trăită alături de fostul ei partener de viață. Moderatoarea a trecut prin momente întunecate în fosta ei căsnicie, despre care nu a încetat să vorbească atunci când își aduce aminte.

„Mi-a trimis Adina (fină mea) niște poze de acum 9 ani cu noi două. Ea proaspăt căsătorită, eu proaspăt divorțată. Uitându-mă la pozele astea mi-am dat seama că Gabriela din poze a fost cea mai mai șmecheră și puternică versiune a mea. Și nu mă refer la cum arătăm fizic (arătăm fabulos), mă refer la fata cu aparențe fragile și cu un caracter de fier.

Nu știu cum, dar am reușit să mă scutur de toată energia negativă și să nu mă las purtată pe valul văicărelilor. Am strâns din dinți și am construit cărămidă după cărămidă până azi, când și Marele Zid Chinezesc “pălește” în față construcției mele.

Am avut și noroc să mă iubească Dumnezeu și să-mi scoată în cale oamenii potriviți. Așa că azi vreau doar să-i mulțumesc Gabrielei de acum 9 ani pentru cum a știut să mă scoată la mal”,este mesajul transmis de Gabriela Cristea, pe contul ei de Instagram.

Ce spunea Gabriela Cristea după despărțirea de Marcel Toader

În 2013, atunci când ea și fostul om de afaceri Marcel Toader s-au despărțit, Gabriela Cristea spunea că are sufletul rupt în mii de bucăți. „Nu mi-e bine deloc și sufletul meu e rupt în mii de bucăți. Noi avem nevoie de liniște, nu este o situație ușoară. Sunt 50 la sută șanse să ne împăcăm și 50 la sută șanse să rămânem despărțiți. Au fost cinci ani de căsătorie și cred în continuare în această instituție”, spunea Gabriela în 2013, la scurt timp după separare.

La acea vreme, Marcel Toader susținea că el e vinovat pentru divorț. „Eu sunt vinovatul pentru divorț, motivul îl știu doar eu. Este adevărat că divorțăm. Eu am greșit cu tot. Nu-i adevărat că am o amantă. Scoateți-o pe Gabriela din acest context, doar eu sunt vinovat”, spunea Marcel Toader.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: