Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea, de urgență pe mâna medicilor. Ce probleme de sănătate întâmpină vedeta: ”Am dat jos tot”

Gabriela Cristea, de urgență pe mâna medicilor. Ce probleme de sănătate întâmpină vedeta: ”Am dat jos tot”

GALERIE FOTO (3) Gabriela Cristea, de urgență la spital

Gabriela Cristea și-a îngrijorat din nou fanii, după ce a anunțat că a ajuns pe mâinile medicilor de specialitate. Problemele de sănătate nu par să îi ofere prea multă liniște prezentatoarei emisiunii matrimoniale „Mireasa” care este nevoită să treacă periodic pragul clinicilor private.

Soția lui Tavi Clonda a luat decizia de a împărtăși cu fanii săi de pe rețelele de socializare mai multe detalii cu privire la ultimele săptămâni din viața sa, așa că a dezvăluit și faptul că a fost nevoită să treacă pe la doi medici diferiți recent. Câteva produse pe care toate femeile le folosesc i-au dat mari bătăi de cap brunetei

Cu ce probleme se confruntă Gabriela Cristea

Nu mai este un secret faptul că Gabrielei Cristea îi place să își țină fanii le curent cu toate evenimentele noi care au loc în viața sa. Tocmai de aceea a mărturisit pe pagina sa de Instagram faptul că a avut de suferit din cauza unor alergii puternice la produsele pentru unghii.

„Am făcut o alergie foarte urâtă acum vreo lună și jumătate și am avut niște probleme foarte mari cu unghiile mari. Mi-am dat jos tot ce aveam pe unghie și astăzi am fost consultată de un medic dermatolog și de un medic alergolog”, așa și-a început povestea Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Se pare că vedeta ar fi primit o mulțime de întrebări despre acest subiect în ultima vreme, așa că s-a simțit nevoită să facă o serie de lămuriri. Gabriela Cristea le încurajează pe femeile care observă orice fel de schimbare să consulte de urgență un medic dermatolog și un alergolog pentru a depista despre ce este vorba.

Gabriela Cristea a ajuns la medic
Gabriela Cristea a ajuns la medic

Gabriela Cristea, nevoită să renunțe la anumite produse de înfrumusețare

După o serie de analize pe care le-a făcut în cabinetul medicului dermatolog, Gabriela Cristea a mărturisit că i s-a dat un tratament de urmat și că a fost nevoită să renunțe la produsele pe care le folosea pentru unghii. De asemenea, va avea de efectuat mai multe teste de alergii pentru a descoperi ce substanță nu îi face bine organismului său.

„Mi-a dat să fac un tratament, dar mi-a recomandat să fac și băi cu ulei de floarea soarelui în care să picur vitamina A și E, care sunt cele mai bune și care ajută la întărirea unghiilor. Cu siguranță voi avea nevoie și de ceva vitamine, dar nici vitaminele nu se recomandă până nu îți faci analizele”, a completat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: