Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Cristea, dispută acidă cu urmăritorii din mediul online. Prezentatoarea a răspuns răutăților

Gabriela Cristea, dispută acidă cu urmăritorii din mediul online. Prezentatoarea a răspuns răutăților

Gabriela Cristea este foarte apreciată de publicul din România, fiind una dintre cele mai celebre prezentatoare de televiziune. Este recunoscută atât pentru cariera sa, cât și pentru familia minunată pe care și-a construit-o alături de Tavi Clonda. De obicei primește doar cuvinte de laudă, însă de data aceasta a fost ținta comentariilor răutăcioase ale urmăritorilor săi de pe Instagram. A ținut să le răspundă și să clarifice situația.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, iar povestea lor de dragoste a evoluat chiar în fața spectatorilor, care i-au urmărit cu mult interes. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii „Te vreau lângă mine”, iar de acolo au ajuns să se căsătorească și să devină părinții a două fetițe minunate, de care sunt foarte mândrii.

În ultimii ani, prezentatoarea a trecut prin numeroase schimbări, iar fiecare zi parcă este o nouă oportunitate pentru ea să devină mai bună și să strălucească în fața camerelor de luat vederi. A născut pentru a doua oară, și-a schimbat complet înfățișarea și a slăbit un număr 25 de kilograme, apoi a revenit în mod spectaculos în televiziune.

Pentru toate acestea, vedeta este foarte iubită de public și de comunitatea sa din mediul online, care o urmărește cu mult interes și o susține în fiecare alegere pe care o face. S-a remarcat ca o persoană foarte sinceră și deschisă, așa că a vorbit mereu despre evenimentele importante din viața sa sau dificultățile pe care le-a întâmpinat.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au infectat cu Coronavirus

Familia Gabrielei și a lui Tavi Clonda este acum greu încercată, deoarece au fost infectați cu Coronavirus. Sunt în carantină timp de două săptămâni, iar boala s-a arătat blândă cu cei doi. Cum au o casă foarte frumoasă și o curte spațioasă, vedeta preferă să-și petreacă după-amiezile afară, unde se poate bucura de razele soarelui. Asta a făcut și astăzi, când a postat o fotografie pe Instagram pentru a-și împărtăși momentele de relaxare, însă un detaliu a captat atenția fanilor săi.

„Azi a fost prima zi cu soare si vreme placuta din perioada de carantina, asa ca am iesit afara in curte sa ne bucuram de spectacolul toamnei”, a transmis Gabriela fanilor săi de pe Instagram.

Prezentatoarea a fost ținta răutăților fanilor săi de pe Instagram


Deși imaginea postată a fost una foarte plăcută, urmăritorii prezentatoarei de televiziune au observat ochelarii pe care-i purta și au dat frâu comentariilor răutăcioase. Cei mai mulți au considerat că Gabriela a primit accesoriul pentru a-l promova, o practică foarte populară în rândul vedetelor active în mediul online, așa că nu s-au abținut și au criticat-o. Mai mult, au acuzat-o că „se laudă” cu obiecte pe care nu le-a cumpărat din proprii bani.

„Pe mocca…te cred și eu ca sunt faini!😂”, „Multa mocangeala”, sunt câteva dintre comentariile primite.

Gabriela Cristea se pare că a fost deranjată de cele spuse, deoarece a ținut să le răspundă răutăcioșilor. A simțit să se apere și să specifice că ochelarii au fost cumpărați de ea, semn că nu vrea să fie asociată cu ceilalți influenceri de pe Instagram.

„Habar nu ai ce vorbesti. Nimic nu e “pe mocca” cum spui tu”, „Multa prostie la tine. Eu nu am primit niciodata nimic fara sa muncesc”, a scris vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: