Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Cristea, înlocuită de la Antene. Cine va fi noua prezentatoare

Gabriela Cristea, înlocuită de la Antene. Cine va fi noua prezentatoare

Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, cunoscuta moderatoare TV, va fi înlocuită de la cârma emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” difuzată pe Antena Stars. Anunțul a fost făcut oficial pe rețelele de socializare ale emisiunii, dezvăluind că Adela Lupșe, poreclită „isterica de la miezul nopții”, va prelua rolul de prezentatoare.

Cine va fi noua prezentatoare

În 2023, Gabriela Cristea a moderat reality show-ul „Te iubesc de nu te vezi”, aducând un suflu nou și o abordare reinventată a formatului clasic. Cu toate acestea, pentru sezonul din acest an, producătorii au decis să schimbe prezentatoarea. Adela Lupșe, cunoscută publicului din emisiunile concurs pe care le-a prezentat, va fi noua gazdă a show-ului.

Mesajul pe rețelele de socializare

Adela Lupșe a fost protagonista unei scene memorabile, când a spart un telefon în direct, fapt ce i-a adus un val de notorietate. Anunțul privind preluarea emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” a fost făcut de aceasta pe pagina oficială a show-ului. În mesajul său, Adela a explicat conceptul emisiunii și a invitat persoanele interesate să participe la filmări.

„Bună tuturor. Adela sunt eu și voi începe cel mai tare proiect TV de speed dating din România. O emisiune maraton de întâlniri rapide și spontane între bărbați și femei. Ce presupune? Să fiți singuri sau singure și să veniți la întâlniri cu alte persoane. Filmările vor avea loc în curând. Pentru mai multe detalii, vă rog scrieți-mi pe whatsapp 0755333726. Împreună facem o lume mai bună. Vă îmbrățișez”, a transmis Adela Lupșe.

Reacția Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea a fost gazda emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” în anul anterior, revenind pe micile ecrane după o pauză. Înainte de lansarea show-ului, ea și-a exprimat entuziasmul pentru acest proiect, descriindu-l ca pe o readucere la viață a unui format vechi, dar cu elemente noi și captivante.

„E greu la prima ediție, sunt lucruri de reglat, lucruri de lămurit. O să vedeți din vară care sunt noutățile pe care vi le aducem. Voiam doar să vă arăt această pastilă frumoasă pe care scrie Te iubesc de nu te vezi. E un proiect nou și totuși vechi și sper să vă placă. Mai aveți un pic de așteptat”, spunea Gabriela Cristea.

Schimbarea prezentatoarei unui show poate avea un impact semnificativ asupra dinamicii și succesului emisiunii. Gabriela Cristea a fost o figură îndrăgită de public, iar Adela Lupșe va trebui să se ridice la așteptările fanilor emisiunii. Stilul ei energic și experiența în emisiunile concurs ar putea aduce o nouă energie și un suflu proaspăt „Te iubesc de nu te vezi”.

Ce așteptări are publicul

Publicul este acum curios să vadă cum va evolua emisiunea sub noua prezentatoare și ce schimbări va aduce Adela Lupșe. În general, telespectatorii au reacționat cu interes la această veste, așteptând să vadă dacă Adela va reuși să păstreze farmecul emisiunii și să aducă ceva nou și captivant.

Schimbarea Gabrielei Cristea cu Adela Lupșe la cârma emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” este o mișcare interesantă din partea producătorilor de la Antena Stars. Cu toate acestea, rămâne de văzut cum va reacționa publicul la această schimbare și cum va reuși Adela să își pună amprenta pe acest show de speed dating.

Gabriela Cristea a lăsat o moștenire semnificativă și a stabilit standarde înalte pentru viitoarea prezentatoare. Adela Lupșe are acum ocazia să demonstreze că poate continua succesul emisiunii și chiar să aducă noi elemente care să atragă și să mențină interesul telespectatorilor.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: