Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea le-a dat replică celor care o pun la zid. Ce a spus vedeta despre intervențiile estetice

Gabriela Cristea le-a dat replică celor care o pun la zid. Ce a spus vedeta despre intervențiile estetice

Gabriela Cristea își mărește afacerea.

Gabriela Cristea, cunoscuta vedetă TV și soția lui Tavi Clonda, se confruntă cu critici dure pe rețelele sociale din partea celor care consideră că își expune prea mult viața personală online sau că a acumulat kilograme în plus. Sătulă de atacurile neîncetate, Gabriela a decis să dea un răspuns tranșant și sincer despre situația sa, inclusiv despre subiectul operațiilor estetice și presiunile la care este supusă.

Criticile online și reacția Gabrielei Cristea

Într-un interviu emoționant, Gabriela Cristea a discutat deschis despre dificultățile legate de greutatea sa și despre atacurile constante din partea așa-zișilor fani. Vedeta a recunoscut că nu se simte confortabil cu kilogramele în plus, deși a încercat numeroase metode de slăbit. Cu lacrimi în ochi, Gabriela a mărturisit că, în ciuda eforturilor sale, criticile nu contenesc.

Mie mi se pare că înainte de a fi frumos, trebuie să fii sănătos. Sunt mulți care îmi spun că ar trebui să îmi fac operație de lipo. Da, poate ar trebui să îmi fac, dar doar dacă simt eu că trebuie să fac chestia asta. Eu îmi accept și vârsta, și transformările prin care am trecut. M-am îngrășat pentru că am făcut doi copii și a nesimțirii pentru că am mâncat în timpul sarcinii. Mi-am asumat lucrul ăsta, mi-am asumat transformările”, a relatat Gabriela Cristea pe rețelele sociale.

Presiunile estetice și operațiile sugerate de internauți

Pe lângă comentariile legate de greutate, Gabriela Cristea s-a confruntat și cu critici privind dantura sa. Mulți internauți i-au sugerat să își pună fațete dentare pentru a fi „în rând cu lumea”. Gabriela a explicat cu detalii riguroase de ce nu este de acord cu această soluție, subliniind dezavantajele și riscurile pe care le implică.

În ultima perioadă am primit mai multe mesaje că ar trebui să îmi pun fațete, dar la modul: ‘Ce stai cu dinții ăia? Pune-ți și tu fațete să fii în rând cu lumea!’. Nu știu dacă știți care sunt regulile pentru fațete, dar sunt foarte dure. Practic, când îți pui fațete, nu mai ai voie să mănânci nimic, nici măcar să muști dintr-un măr.

Totul trebuie să fie cât mai moale. Pe dedesubt este un dinte care este pilit. Îți strică dintele tău. Mie mi se pare că atâta timp cât ai ce îți trebuie de la natură, nu ar trebui să te hazardezi și să îți pui ceva artificial. Doar în cazuri extreme, în care ar trebui să intervină pe zonă de sănătate”, a explicat Gabriela.

O femeie asumată și echilibrată

Gabriela Cristea a subliniat în repetate rânduri că, pentru ea, sănătatea este pe primul loc. Deși recunoaște că a acumulat kilograme în plus în urma sarcinilor și a unor obiceiuri alimentare nesănătoase, ea își asumă pe deplin transformările fizice. Gabriela a vorbit cu sinceritate despre faptul că a încercat diverse metode de slăbit, dar nu simte că trebuie să apeleze la operații estetice doar pentru a corespunde așteptărilor sociale.

Mi-am asumat transformările prin care am trecut. Nu mă simt confortabil cu kilogramele în plus, dar consider că sănătatea este mai importantă decât aspectul fizic. Dacă voi simți vreodată că trebuie să fac o operație estetică, o voi face, dar doar pentru că eu simt asta, nu pentru că alții îmi spun ce ar trebui să fac”, a declarat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: