Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Cristea, prima ieșire doar cu soțul după cinci ani. Ei au sărbătorit trei ani de la cununia religioasă: „Soțul meu iubit…”

Gabriela Cristea, prima ieșire doar cu soțul după cinci ani. Ei au sărbătorit trei ani de la cununia religioasă: „Soțul meu iubit…”

Gabriela Cristea, prima ieșire doar cu soțul după cinci ani. Ei au sărbătorit trei ani de la cununia religioasă: „Soțul meu iubit...”

Gabriela Cristea și soțul, Tavi Clonda, au sărbătorit trei ani de când au avut cununia religioasă. Iată ce mesaj și-au transmis cu aceată ocazie atât de importantă pentru ei. Totodată, pentru prima dată, au reușit să iasă din țară doar ei doi, fără copiii lor.

Gabriela Cristea, prima ieșire doar cu soțul după cinci ani. Ei au sărbătorit trei ani de la cununia religioasă: „Soțul meu iubit…”

O zi memorabilă pentru ei, o zi în care au fost fericiți cu adevărat, ziua când s-au căsătorit în biserică, în fața lui Dumnezeu.

,,La mulți ani, soțul meu iubit! Azi se împlinesc 3 ani de la cununia noastra religioasa. Vă las aici câteva din momentele surprinse în escapada noastra romantica din Istanbul dar aveți și link în bio cu cel mai recent vlog urcat pe YouTube cu momentele noastre speciale din prima ieșire departe de fetele noastre după mai bine de 5 ani”, a spus Gabriela Cristea pe Instagram.

În fotografia publicată de ea pe Instagram, prezentatoarea TV apare de alesul inimii ei, soțul și tatăl copiilor. Sunt amândoi îmbrăcați în negru, zâmbitori, iar ea ține într-o mână un buchet imens, cu mulți trandafiri roșii.

„La mulți ani cu sănătate și realizări pe sufletul vostru! 🙏🏻 Sunteți doi părinți minunati💋”, le-a scris Claudia Pătrășcanu într-un comentariu. Și fanii le-au lăsat urări de bine, în care îi felicită: „La multi ani sănătoși și fericiti cu bune și cu rele până la bătrânețe ❤️❤️să va iubiti toată viața ❤️și să aveți grijă de fetele voastre toată viața ❤️❤️”, a scris cineva. „Sunteți superbi !”, a transmis o altă persoană.

Peste 16.000 de oameni au urmărit pe Youtube episodul cu escapada lor în Turcia, prima ieșire în doi după cinci ani. Și acolo, fanii le-au lăsat mesaje: „Sunteti atat de frumosi impreuna!😍 Va ador!🥰 Sunteti o familie superba!❤❤❤❤️Va doresc sa aveti parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata, meritati!🙏💞🥂”.

Gabriela Cristea, prima ieșire doar cu soțul după cinci ani. Ei au sărbătorit trei ani de la cununia religioasă: „Soțul meu iubit...”
Foto: captură Youtube/Victorienii
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: