Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea, probleme mari după un credit luat acum 18 ani. Decizia este definitivă

Gabriela Cristea, probleme mari după un credit luat acum 18 ani. Decizia este definitivă

S-a aflat acum! Gabriela Cristea are probleme mari după un credit luat acum 18 ani. Lovitura pentru vedeta tv este una și mai mare, pentru că, în acest caz, decizia a fost luată în instanță și este definitivă.

Gabriela Cristea primește o lovitură de zile mari, fix când se aștepta mai puțin! Prezentatoarea urmează să fie executată silit pentru un credit luat acum 18 ani.
Vedeta TV a primit un ordin de executare silită pentru un credit de acum 18 ani, pe care nu l-a achitat. O firmă care se ocupă de recuperarea creanțelor a obținut în instanță executarea silită pentru Gabriela Cristea, în baza unui contract de credit din data de 5 februarie 2003.

Gabriela Cristea a luat credit pe vremea când a apărut în Playboy

La data respectivă, Gabriela Cristea avea doar 28 de ani și lucra la postul de televiziune B1TV. Cariera în televiziune era în plină ascensiune, mai ales că, de curând, abia pozase pentru Playboy.
La aceea dată, Gabriela Cristea nu era căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, primul ei soț. Din primele informații despre această situație delicată în care se află vedeta, se pare că Gabriela Cristea a luat un credit de nevoi personale pe care nu ar fi apucat să-l achite în totalitate.

Așa cum se întâmplă în cazul oricărui român care ajunge în această situația, banca a acționat conform legilor pentru a-și recupera banii pe care Gabriela Cristea îi datora.
Instituția bancară a vândut creanța, în cele din urmă, către o firmă de recuperări. Așa se face că s-a apelat la un executor judecătoresc și în cazul Gabrielei Cristea, după care a fost nevoie de un acord al judectorului pentru a se putea trece la recuperarea efectivă a banilor.

Executarea silită se face fie prin sechestrarea conturilor bancare, fie prin indisponibilizarea unui bun care aparține debitorului. Decizia este definitivă și nu poate fi atacată în instanța.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: