Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea, pusă la zid de către o internaută. Ce acuzații îi aduce femeia

Gabriela Cristea, pusă la zid de către o internaută. Ce acuzații îi aduce femeia

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoare de la noi. Frumoasa brunetă se află acum la filmările noului show marca Antena 1 „Splah Vedete la apă”. Filmările au loc la Bacău, deci Gabriela a fost nevoită să stea departe de micuțele ei și de Tavi Clonda. Ea a publicat o postare cu soțul ei și fetițele care se află în vacanță. Ce a putut să îi spună o internaută este incredibil.

De ce este acuzată Gabriela Cristea

Gabriela Cristea le duce dorul celor mici și soțului ei. În timp ce se afla la filmările  noului show marca Antena 1 „Splah Vedete la apă”, Tavi Clonda a plecat în vacanță cu cele două fetițe. Gabriela Cristea a publicat imaginile chiar pe pagina sa de socializare și o internaută a reacționat supinzător.

Internauta a acuzat-o pe Gabriela Cristea de faptul că nu se înțelege cu soacra. Aceasta a întrebat-o de ce nu merge la Brașov și că acest lucru e un semn clar al neînțelegerilor.

Tu de ce nu te prea duci cu ei la Brașov. Nu te înțelegi cu soacra. Știu ca acum ești cu emisiunea dar nici înainte nu te duceai.„, a fost mesajul internautei.

Primele declarații ale Gabrielei Cristea despre noul proiect

Gabriela Cristea este una dintre vedetele de la noi care este foarte apropiată de fanii din mediul online. Mai nou, vedeta va participa la emisiunea Antenei, „Splash vedete la apă” care se va ține în Bacău. Ea doar ce a ajuns în orașul din inima Moldovei și și-a pus la curent fanii cu detaliile desfășurării emisiunii. Gabriela Cristea a spus că a avut parte de o senzație nu tocmai plăcută deoarece este prima oară după mult timp când este departe de familia ei.

Prima seară și prima dată la Bacău (n.r. unde au loc antrenamentele pentru emisiune)…singură! Despre restul vă povestesc zilele următoare și fac și poze. Bună, dragilor. Sunt în camera de hotel, la Bacău pentru că așa cum mulți ați intuit DA, sunt la Splash și o să mă vedeți pe Antena 1 începând cu 13 august. Bine, atunci începe show-ul, pe mine o să mă vedeți puțin mai târziu. A fost o primă noapte pe care am petrecut-o aici, la Bacău, destul de ciudată pentru că după multă vreme am dormit la hotel singură. Nu am fost nici cu fetele, nici cu Tavi.„, a declarat Gabriela Cristea.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: