Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea, reacție dură pe internet. Moderatoarea TV a dat de pământ cu cei care o urmăresc: ”Au fost câteva deștepte care mi-au sărit în cap”

Gabriela Cristea, reacție dură pe internet. Moderatoarea TV a dat de pământ cu cei care o urmăresc: ”Au fost câteva deștepte care mi-au sărit în cap”

Gabriela Cristea, cunoscută pentru personalitatea sa vibrantă și nonconformistă, a decis să facă lumină în privința criticilor aduse rețetelor sale culinare. Activă pe rețelele de socializare și îndrăgită de mulți pentru deschiderea sa, Gabriela împărtășește frecvent cu fanii săi aspecte din viața personală, inclusiv pasiunea pentru gătit. Deși intențiile sale au fost mereu de a împărtăși bucuria și creativitatea din bucătărie, reacțiile nu au fost întotdeauna pozitive.

Criticii au luat în vizor preferințele sale culinare, acuzând-o pe Gabriela că ar opta pentru rețete bogate în grăsimi. Pe lângă acestea, unele comentarii au depășit sfera culinară, atingând aspecte personale sensibile, cum ar fi greutatea și profesionalismul său. Această situație a determinat-o pe Gabriela să ia atitudine și să adreseze un mesaj clar celor care au exprimat judecăți pripite.

Gabriela Cristea i-a taxat dur pe cei care au criticat-o

Pe pagina sa de Facebook, Gabriela Cristea a oferit o replică fermă criticilor. Prezentatoarea TV a subliniat că alegerile sale culinare sunt adaptate preferințelor și nevoilor familiei sale, exprimându-și frustrarea față de judecățile nefondate ale unora. Gabriela a punctat importanța respectării deciziilor personale și a subliniat că nu toate grăsimile sunt dăunătoare, multe dintre ele fiind necesare pentru o alimentație echilibrată.

„Știți că am postat rețeta mea de plăcintă cu iaurt și mascarpone. Au fost câteva deștepte care mi-au sărit în cap că eu gătesc o grămadă de grăsimi, oameni buni vreau să vă zic ceva, toate rețetele pe care le pun eu încerc să fie speciale, nu vreau să fie tocăniță, nu vreau să fie ceva banal ce știe oricum toată lumea să gătească.

Mă gândesc mereu să pun niște rețete speciale, iar rețetele speciale mereu au un aport caloric mai mare, dar nu înseamnă că doar din astea mâncăm. Mâncăm rețete din astea deosebite doar în weekend și atunci doar o zi pe săptămână. Așa că stați liniștiți/liniștite, voi cele care mă întrebați cum stau cu colesterolul, stau bine”, spune Gabriela Cristea.

Moderatoarea TV, criticată pentru kilogramele în plus

În plus, Gabriela a abordat și comentariile legate de greutatea sa și aparițiile în cadrul emisiunilor TV, explicând că fiecare persoană are momente mai puțin fericite, dar acestea nu ar trebui să definească profesionalismul cuiva. Ea a subliniat că este important să se facă distincția între viața profesională și cea personală, precum și să se acorde fiecărei persoane spațiul de a-și trăi viața după propriile valori și principii.

„Asta peste 3 ani va arăta ca un dulap și fața umflată de băutură și cârnați, colesterol la greu, inima face hâc și gata. Soțul se duce cu altele. Sfârșit”, „Tot timpul cu degetul ăla în gură după fiecare mămăligă sau cârnat puse în farfurie, mie îmi dă cu virgulă… Adică nu se face așa, îl bagi în gură, îl lingi, apoi pui mâncarea… Nu știu, nu e ok”, „Dați și la săraci că poate n-au o bucată de pâine. Nu vă mai lăudați voi”, „Sunteți de Doamne fereşte” și „Cântarul ați uitat să-l luați!”, sunt alte mesaje primite de prezentatoarea TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: