Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea, scuze publice pentru eșecul din noua afacere. De ce nu a reușit să onoreze comenzile

Gabriela Cristea, scuze publice pentru eșecul din noua afacere. De ce nu a reușit să onoreze comenzile

Cum o apără Tavi Clonda pe Gabriela Cristea?!

Gabriela Cristea, o cunoscută vedetă de televiziune, a fost implicată într-un scandal cu privire la cozonacii artizanali pe care îi produce și vinde. Mulți clienți s-au declarat nemulțumiți deoarece comenzile lor nu au ajuns la destinație înainte de Paște, generând astfel un val de acuzații la adresa prezentatoarei TV.

Nemulțumirile clienților

Clienții care au cumpărat cozonaci de la Gabriela Cristea s-au plâns că nu au primit produsele comandate, în ciuda plăților efectuate. Aceștia au subliniat că lipsa cozonacilor le-a afectat pregătirile pentru sărbătorile de Paște, acuzând-o pe Gabriela Cristea de lipsă de profesionalism.

În urma criticilor, Gabriela Cristea a explicat că problema a apărut din cauza unor dificultăți cu firmele de curierat. Potrivit ei, anumite colete au rămas blocate în depozite, dar urmau să fie livrate ulterior. Ea a asigurat clienții că orice produs care nu ajunge la timp va fi returnat și banii vor fi rambursați integral.

Am avut o zi extrem de grea și agitată. Am muncit atât de mult în ultima vreme. Și eu, și oamenii care m-au ajutat. Am muncit de dimineața până seara în speranța în care toate comenzile vor ajunge la voi. Am omis un lucru. Am omis factorul uman. Astăzi am fost foarte supărată. În ciuda faptului că am reușit să facem toate comenzile pe care voi le-ați trimis, din păcate, unele dintre ele stau într-un depozit la curier.

Ceea ce pentru vor ar fi trebuit să fie un cozonac, care o să lipsească acum de pe masa de Paște, pentru noi înseamnă bani pierduți, muncă aruncată la gunoi, precum și produse aruncate la gunoi. Pentru că toate produsele care nu vor ajunge în termen la voi, vor fi primite cu retur și evident vor fi aruncate. Fiți siguri că nimeni nu a încercat să vă țepuiască. Toate produsele care nu vor ajunge la voi, vor fi returnate către noi și voi vă veți primi banii înapoi.„,a spus vedeta.

Impactul asupra afacerii

Gabriela Cristea a subliniat că problemele de logistică au avut un impact semnificativ asupra afacerii sale. Produsele care nu vor fi livrate la timp către clienți vor fi returnate și aruncate, rezultând în pierderi financiare și muncă irosită. Cu toate acestea, vedeta TV a dat asigurări că nimeni nu a avut intenția de a frauda clienții și că orice problemă va fi rezolvată în mod corect.

„Îmi cer mii de scuze. E greu să vezi că tu muncești și îți duci lucrurile până la capăt și din păcate, fără vina ta, ba chiar în ciuda dorinței de a-ți onora angajamentele, se întâmplă lucruri care țin de factorul uman. Da, am avut probleme cu firmele de curierat. Problema este că noi avem produse care sunt în termen de valabilitate. Cu siguranță vor ajunge săptămâna viitoare la voi și sper ca atunci să gustați o fărâmă din bucuria cu care noi am muncit zilele acestea.

Credeți-mă, chiar am muncit de la 5 și jumătate dimineața și până seara târziu în noapte. Din păcate, nici sărbătorile acestea legale nu ne-au fost prielnice, pentru că de 1 mai curieratul nu a funcționat, iar ieri a trebuit practic să trimitem toate comenzile. Probabil că sunteți câțiva dezamăgiți de faptul că nu ați primit coletele acum în prag de sărbătoare. Față de voi, chiar dacă nu este vina noastră, îmi cer mii de scuze.”, a mai spus Gabriela Cristea.

Cum și-a început cariera în televiziune

Gabriela Cristea și-a început cariera în televiziune la începutul anilor ’90, când a fost selectată ca prezentatoare pentru TVR 1, postul public de televiziune din România. Inițial, ea a fost gazda unei emisiuni muzicale. Ulterior, Cristea și-a diversificat activitatea, devenind cunoscută pentru prezentarea emisiunii „Nu suntem noi vinovați,” un show dedicat muzicii populare. Cariera ei a cunoscut o creștere semnificativă atunci când s-a alăturat postului Antena 1, prezentând show-uri care au atras audiențe considerabile.

De-a lungul timpului, a lucrat pentru mai multe televiziuni, printre care Kanal D și Prima TV, consolidându-și reputația de gazdă experimentată, apreciată pentru abilitățile sale de comunicare. Emisiuni precum „Noră pentru mama” și „Te vreau lângă mine” au făcut-o cunoscută publicului larg, ajutând-o să devină una dintre cele mai îndrăgite figuri din televiziunea românească.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: