Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Firea, infectată cu Covid din nou. Cum se simte Ministrul Familiei: “Se răspândește ca focul”

Gabriela Firea, infectată cu Covid din nou. Cum se simte Ministrul Familiei: “Se răspândește ca focul”

Gabriela Firea este infectată cu Omicron, deși în urmă cu 3 luni a fost infectată cu varianta Delta. Ea este vaccinată cu 3 doze.

Ministrul familiei, tineretului și egalității de șanse, Gabriela Firea, a anunțat pe rețelele de socializare cum s-a infectat din nou cu Covid.

Gabriela Firea, infectată cu Covid din nou. Cum se simte Ministrul Familiei: “Se răspândește ca focul”

„Foto cu zâmbet timid. Avem Covid de câteva zile, din nou. De data aceasta, de la copii. E peste tot, oricum. Se răspândește ca focul. Ei sunt, deja, negativi, dar, între timp, ne-am pozitivat noi. Au trecut deja câteva zile de boală, suntem binisor, ceva simptome în plus la omicron, fata de delta de acum 3 luni”, a scris Gabriela Firea pe Facebook, duminică seara, postând o fotografie cu soțul și cei doi copii.
„Trec repede și zilele de izolare care au mai rămas…de săptămâna viitoare, din nou, cu energie, plecăm spre activități! Un moral bun crește și imunitatea. Sănătate si optimism tuturor! Doamne-ajută!”, a scris în postarea sa ministrul familiei și egalității de șanse.

Gabriela Firea, infectată cu Covid în urmă cu 3 luni

Nu este pentru prima dată când Gabriela Firea trece prin emoțiile îmbolnăvirii cu Covid. Fostul edil al Capitalei, actualmente Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanșe, a anunțat chiar în octombrie că a făcut COVID, dar că are o formă ușoară de boală și e vaccinată. Ea declara ulterior, într-o emisiune televizată că s-a tratat cu Arbidol, un medicament de care a făcut rost prin „prieteni, cunoștințe”, pentru că nu figurează pe lista medicamentelor omologate pentru tratamentul COVID în România.

”Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja (…) În fața bolii toți suntem egali”, a spus Firea atunci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: