Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Firea, mesaj adresat bărbaților pe tricoul purtat la depunerea candidaturii la PMB. Ce le-a transmis tuturor adversarilor ei VIDEO

Gabriela Firea, mesaj adresat bărbaților pe tricoul purtat la depunerea candidaturii la PMB. Ce le-a transmis tuturor adversarilor ei VIDEO

GALERIE FOTO (2)

Gabriela Firea și-a depus oficial candidatura la Primăria Generală a Municipiului București, duminică, alături de liderii PSD, într-o demonstrație vizibilă a sprijinului pentru femei în politică.

Gabriela Firea, mesaj adresat bărbaților pe tricoul purtat la depunerea candidaturii la PMB

Aceasta a purtat în fața celor prezenți un tricou negru cu un mesaj puternic, „Behind every great woman are great women” (În spatele fiecărei femei de succes se află femei de succes), o declarație puternică de solidaritate feminină.

Ce le-a transmis tuturor adversarilor ei

Îmbrăcămintea Gabrielei Firea a fost simplă, modestă și cu siguranță nu a costat-o sute de lei, dar a reușit să transmită un mesaj puternic! Aceasta a făcut un pas îndrăzneț în spațiul politic, subliniind importanța sprijinului și unității între femei. Într-o lume dominată de bărbați, gestul ei a fost o speranță puternică, subliniind că nu este doar o candidată, ci și o feministă convinsă.

„Sunt o feministă convinsă și am vrut sa aduc un omagiu bucureștencelor care m-au votat în urmă cu trei ani și jumătate și vreau să le asigur de tot suportul meu. Acesta este simbolul și nicidecum o altfel de conotație”, a declarat Firea.

Sursa foto: hotnews.ro

Mesajul de pe tricoul său nu a fost doar o declarație de intenție, ci și un apel la solidaritate și colaborare între femei. Într-o lume în care femeile sunt încă subreprezentate în politică și în alte domenii importante, gestul Gabrielei Firea aduce o lumină de speranță și încurajare pentru femeile din întreaga țară.

Tricoul negru, simplu, dar plin de semnificație devine astfel, un simbol al luptei pentru drepturile femeilor și pentru egalitatea de gen. Este un mesaj puternic, care încurajează femeile să se ridice împreună și să-și susțină una pe cealaltă în căutarea succesului și a realizărilor personale și profesionale.

Prin gestul ei, Gabriela Firea nu doar și-a reafirmat angajamentul față de cauza feminină, dar și-a consolidat poziția în cursa electorală din București. Mesajul ei puternic și gestul său curajos nu vor fi uitate ușor de către votantele din capitală, care își vor vedea în candidata PSD o reprezentantă puternică și dedicată a intereselor femeilor.

Sursa foto: hotnews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: