Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Firea și Simona Gherghe nu mai sunt prietene! Care dintre cele două a trădat: “Am suferit când…”

Gabriela Firea și Simona Gherghe nu mai sunt prietene! Care dintre cele două a trădat: “Am suferit când…”

Puțini știu că Gabriela Firea și Simona Gherghe au fost prietene bune și extrem de apropiate. Însă relația lor de prietenie s-a rupt brusc, când un detaliu nu a putut fi trecut cu vederea. Care dintre cele două a trădat?

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai’, Gabriela Firea a vorbit despre frumoasa relație de prietenie dintre ea și Simona Gherghe, care nu mai e ce a fost și nici nu va mai putea fi vreodată.

Gabriela Firea și Simona Gherghe nu mai sunt prietene! Care dintre ele a trădat

Însă cum a fost posibil ca o prietenie de ani buni, cu multe momente împreună și în care se simțeau “ca o familie”, după cum a povestit chiar fostul edil al Capitalei? Gabriela Firea rupe tăcerea și recunoaște în fața tuturor care este motivul adevărat al rupturii.

Prietenia dintre Gabriela Firea și Simona Gherghe s-a rupt chiar când au avut loc alegerile locale 2020. Mai exact, atunci a fost momentul în care Răzvan Săndulescu, soțul Simonei Gherghe, a acceptat rolul de șef de campanie electorală în tabăra lui Nicușor Dan, fiind vorba de principalul contracandidat al Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei.

La aflarea acestei vești, fostul primar al Bucureștiului susține că a suferit o dezamăgire profundă. Totodată, Gabriela Firea nu a înțeles nici până acum de ce soțul Simonei Gherghe nu mai vrut să se ocupe de campania ei electorală.

„Vă daţi seama că am suferit atunci, eu eram în discuţii cu Răzvan Săndulescu, soţul ei, pentru o colaborare în vederea campaniei electorale şi, din motive care mie îmi scapă, a decis să meargă, să lanseze campania de marketing politic pentru contracandidatul meu. Nu vreau să intru mai mult în amănunte. Poate că aşa a fost să fie. Sentimentele mele pentru Simona nu se vor modifica absolut niciodată. Rămân, într-adevăr, cu această tristeţe, că putea să fie altfel. Putea să fie, cu totul, altfel, dar aşa a fost viaţa. Viaţa ne aduce şi multe surprize, unele neplăcute”, a mai explicat Gabriela Firea la Kanal D.

Gabriela Firea, despre Simona Gherghe: “Am susținut-o vizibil și invizibil”

Gabriela Firea mărturisește că încă ține la Simona Gherghe, fiindcă nu poate da uitării anii petrecuți împreună în trustul Intact, la Antena.

Fostul edil al Bucureștiului a mai spus că întotdeauna i-a plăcut de Simona și că a sprijinit-o întotdeauna “vizibil și invizibil”. Cele două au avut și două proiecte muzicale împreună.

Viaţa ne-a adus în această situaţie. Eu ţin la Simona în continuare, nu pot să şterg cu buretele anii petrecuţi împreună în trustul Intact. Faptul că am avut o afinitate, una pentru cealaltă, încă de la început, de la venirea Simonei de la Iaşi la Bucureşti. Întotdeauna mi-a plăcut de ea şi am sprijinit-o, vizibil şi invizibil. Am avut şi acele două proiecte muzicale, două cd-uri lansate împreună’, a mai declarat Gabriela Firea despre Simona Gherghe în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Gabriela Firea a mai declarat că o iubește în continuare pe Simona Gherghe și că regretă că nu își mai pot manifesta pretenia, după ce au fost precum două surori.

„M-am emoţionat pentru că am iubit-o foarte mult pe Simona, şi încă o iubesc în continuare, şi-mi pare rău că din cauza acestui incident, nu ne mai putem manifesta această prietenie, pentru că, vă daţi seama, noi participam una la evenimentele celeilalte, formam aşa o familie. Simona a fost la nunta mea, a fost domnişoară de onoare, la botezul lui David, al lui Zian. Şi eu am participat la evenimentele lor de familie şi mă simţeam un membru al familiei, şi ea, membru al familiei mele. Vă daţi seama, dată fiind această situaţie, din păcate, relaţia cunoaşte o transformare, nu aş spune neapărat o răcire”, a mai dezvăluit Gabriela Firea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: