Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Oțil, decizie importantă la 4 luni după naștere. Ce i-a cerut lui Dani Oțil

Gabriela Oțil, decizie importantă la 4 luni după naștere. Ce i-a cerut lui Dani Oțil

GALERIE FOTO (2)

La 4 luni de când a devenit mamă, Gabriela Oțil a luat o decizie importantă în ceea ce privește silueta sa. S-a reîntors în sala de sport și este dornică să-și recapete corpul sculptat de dinainte de sarcină. Alături în aceste momente i-a fost și Dani Oțil, care în stitlul său caracteristic și-a exprimat susținerea. 

Dani Oțil și Gabriela au devenit părinți în urmă cu 4 luni, iar venirea pe lume a fiului lor le-a dăruit multă fericire și împlinire. Anul 2021 a reprezentat pentru ei momentul în care au devenit oficial soț și soție, pas pe care l-au făcut cu multă încredere. Urmau să devină o familie în adevăratul sens al cuvântului, iar ei au dorit să parcurgă toți pașii necesari înainte de această realizare.

Vestea că Gabriela Oțil este însărcinată a fost primită cu multă bucurie de publicul din țara noastră, mai ales că ea și Dani formează un cuplu deosebit de frumos. Au pășit împreună pe acest drum plin de încercări și unul la brațul celuilalt au reușit să-și construiască viața la care mereu au visat.

Gabriela Oțil, decizie importantă la 4 luni după naștere

Pentru soția lui Dani, sportul și alimentația corectă au reprezentat mereu o prioritate. Fiind model, a fost nevoită să acorde o atenție deosebită felului în care arată, însă mersul la sală a fost mereu o plăcere pentru ea. Momentul în care a aflat că va fi mamă a schimbat însă totul, deoarece medicii au sfătuit-o să nu facă prea mult efort din cauza problemelor sale de sănătate.

Chiar dacă s-a refăcut foarte bine după sarcină, Gabriela Oțil dorește să revină la măsurile de dinainte de sarcină. Astfel, astăzi a revenit în sala de sport, fericită că-și poate acorda în cele din urmă timpul cu care a fost mereu obișnuită. Dorește să lucreze la silueta pentru vară, pe care în mod cert o va etala în vacanțele minunate în care va pleca însoțită de soțul său.

„Astăzi mă duc la sala după 100 de ani. Gata cu treaba, trebuie să lucrăm la corpul de vară. Nu am avut voie să facă niciun fel de mișcare în sarcină din motive medicale, ceea ce m-a ajutat foarte mult e că am făcut sport înainte de sală”, a spus Gabriela Oțil pe pagina sa de Instagram.

Ce i-a cerut lui Dani Oțil

Pe lângă acest anunț important, Gabriela a împărtășit un moment amuzant din conversația sa cu Dani Oțil. În spirit de glumă, modelul i-a spus partenerului său că el ar trebui să o ajute să revină la măsurile pe care le avea în urmă cu un an, deoarece a lăsat-o însărcinată. Prezentatorul de la Antena 1 a avut un răspuns pe măsură, negând că ar trebui să fie învinovățit pentru schimbările prin care a trecut soția sa.

„Tu m-ai lăsat însărcinată, tu mă repari! (…) Ba e vina ta!”, i-a spus ea lui Dani Oțil, asta în timp ce acesta îi spunea că nu e el vinovat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: