Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, pusă la zid pe Instagram pentru cum își crește copilul! Cum a reacționat fotomodelul

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, pusă la zid pe Instagram pentru cum își crește copilul! Cum a reacționat fotomodelul

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți în urmă cu aproape un an. De atunci viața lor a căpătat alt sens.

Prezentatorul de televiziune și modelul pun binele copilului lor pe primul loc acum. Nu pierd nicio zi fără să-l imortalizeze pe cel mic în cele mai frumoase momente din viața lor de familie.

Gabriela Prisăcariu, enervată de mămicile din online

Mediul online, însă, nu le priește deloc proaspeților părinți. Deși au încercat să împărtășească pe Instagram felul în care își cresc copilul, cât și activitățile lor de zi cu zi ca părinți, internauții îi critică aspru.

Gabriela Prisăcariu s-a lovit de critici dure după ce a arătat lumii din mediul online cu ce își hrănește ea copilul.

Din cauza faptului că a fost criticată des și aspru pentru felul în care își îngrijește copilul, fotomodelul a decis să îi țină viața acestuia departe de publicul larg.

Gabriela spune că nu poate înțelege de ce este judecată așa. Femeia a mărturisit că atât ea, cât și Dani, nu iau decizii de capul lor de când sunt părinți. Mereu se ghidează după sfatul medicilor.

Gabriela Prisăcariu: Mă gândesc serios să nu mai postez nimic ce ține de bebeluș

Gabriela Prisăcariu i-a îndrumat pe cei de pe rețelele de socializare să își crească copiii așa cum doresc, fără să se mai ia de ea.

Astfel, îi îndrumă pe cei de pe rețelele sociale să-și crească copilul fiecare după bunul plac și să nu se mai ia de ea.

”Jur că mă gândesc serios să nu mai postez nimic ce ține de bebeluș pentru că, cumva, toate mămicile de aici care mă urmăresc și teoretic și cele care nu mă urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm. Pentru că da, nu facem nimic de capul nostru, am ales ales să îi dau bebelușului ou întreg, da, am ales să îi dau nuci, caju, alune, da, pentru că așa scade riscul ca el să facă mai târziu alergii.

Dacă vă convine e bine, dacă nu, la fel de bine. Voi faceți ce este mai bine pentru bebeluțul vostru și cum considerați voi. Doamne ferește! Mă gândesc serios să nu mai postez nimic ce ține de el și pe urmă să primesc mesaje de genul: de ce nu mai postați, vreți să faceți bani cu el sau mai știu eu ce mesaje primeam la început, când nu îi arătam fața și când nu postam nimic legat de el”, a spus Gabriela Prisăcariu pe pagina personală de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: