Redactia.ro
Home » Știri » Gafă de proporții făcută de invitatul BBC în timp ce povestea experiența șomajului din timpul pandemiei. Ce obiect avea în spate?! Imaginea a devenit virală!

Gafă de proporții făcută de invitatul BBC în timp ce povestea experiența șomajului din timpul pandemiei. Ce obiect avea în spate?! Imaginea a devenit virală!

GALERIE FOTO (6)

Momentul invitatului BBC Wales a devenit viral după ce a lăsat un obiect foarte explicit pe raftul din spatele ei, în timp ce își povestea experiența din timpului șomajului în pandemie. O femeie a făcut o gafă de proporții după ce a apărut la BBC Wales Today, având pe raftul din spate un obiect sexual așezat în timpul interviului. Obiectul a devenit și mai vizibil atunci când cadrul a putut fi văzut mai îndeaproape.

 

Gafă de proporții făcută de invitatul BBC

Yvette Amos a apărut marți seară la programul de știri din Welsh pentru a discuta despre experiențele ei din timpul pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, privitorii care au avut ochi de vultur au văzut obiectul din spatele oaspetelui și au fost lăsați cu gura căscată când și-au dat seama că este o jucărie sexuală plasată aparent lângă cărțile și jocurile ei de masă.

O captură de ecran a întregii scene a fost împărtășită pe Twitter de jurnalistul Grant Tucker, care a postat următorul mesaj: „Poate cel mai mare invitat de la BBC Wales din această seară. Verificați întotdeauna rafturile înainte de a intra în direct”. 

Utilizatorii Twitter s-au grăbit să eticheteze întreaga situație ca fiind una hilară iar imaginea a devenit virală peste noapte, fiind distribuită masiv pe rețelele de socializare.

Un utilizator al rețelei de socializare a spus: „Aceasta este știrea la zece … dong”, în timp ce altul a glumit: „În ce categorie de carte se încadrează asta?”

O altă persoană a susținut că Yvette este o prietenă de-ai ei și nu ar deranja-o dacă clipul video ar deveni viral.

,,Aceasta este o veche prietenă de-a mea. Nu o va deranja dacă videoclipul va deveni viral, este o persoană hippie relaxată”, a spus Elisha pe Twitter. 

Cu toate acestea, după ce clipul video a devenit viral, utilizatorii Twitter au avut părerile împărțite. În timp ce unii susțineau că este o jucărie sexuală, alții au fost de părere că este o sculptură inedită. O altă persoană a sugerat: „Bănuiesc că este o lumânare inedită. Nu că ajută mult.”, a spus unul dintre utilizatorii rețelei. 

Pe de altă parte, alții au susținut că Yvette ar fi putut fi păcălită de prietenii și de familia ei cu puțin timp înainte de a intra în direct.

Un alt utilizator Twitter a spus că:Trebuie să-ți fie milă de ea … cum sunt colegii”,  în timp ce un al doilea a scris: „Cineva va avea probleme când va afla ce au făcut”. Între timp, unii telespectatori au sugerat că obiectul sexual a fost așezat intenționat pe raft, în timp ce o altă persoană susținea că A fost o configurare. De ce naiba ați configurat camera, astfel încât să aibă cea mai mare parte a camerei în vedere?

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini