Redactia.ro
Home » Știri » Gafa micuțului prinț! Cum a fost surprins George, fiul Prinților de Wales, atunci când coșciugul Reginei Elisabeta a II-a a fost scos din Westminster Abbey FOTO

Gafa micuțului prinț! Cum a fost surprins George, fiul Prinților de Wales, atunci când coșciugul Reginei Elisabeta a II-a a fost scos din Westminster Abbey FOTO

GALERIE FOTO (3)

Iată cum a fost surprins Prințul George, fiul în vârstă de 9 ani al Prinților de Wales, atunci când coșciugul Reginei Elisabeta a II-a a fost scos din Westminster Abbey!

Prințul George și Prințesa Charlotte participă la înmormântarea străbunicii lor

Strănepoții reginei Elisabeta a II-a, Prințul George și Prințesa Charlotte, au participat la funeraliile de stat ale reginei Elisabeta a II-a în Westminster Abbey.

Cei doi copii mai mari ai Prințului William și ai soției sale, Kate Middleton, au mers în spatele părinților lor și înaintea mătușii și unchiului lor, prințul Harry și Meghan, în procesiunea funerară care a urmat sicriul în biserica în care se aflau 2.000 de persoane. Bunicul lor, Regele Charles al III-lea, a condus Familia Regală alături de soția sa, Regina consoartă, Camilla.

Prințul George, în vârstă de doar 9 ani, a purtat o cravată neagră și a stat alături de sora sa, în vârstă de 7 ani, care a purtat o pălărie neagră și o mică broșă cu potcoavă pe rochie, ce ar putea reprezenta un semn de afecțiune către străbunica ei iubitoare de cai. George este al doilea în linia de succesiune la tron, după tatăl său, iar sora sa este acum a treia. Fratele lor mai mic, prințul Louis, în vârstă de 4 ani, nu a participat.

Gafa micuțului prinț! Cum a fost surprins George la funeraliile de stat ale reginei Elisabeta a II-a 

Mulți dintre internauții care au văzut imaginile de astăzi au susținut că Prințul George și Prințesa Charlotte ar putea fi prea mici pentru a participa și a se confrunta cu natura emoțională a zilei, în timp ce alții au spus că prezența lor a evocat amintiri ale tinerilor William și Harry care au participat la înmormântarea mamei lor, prințesa Diana, în aceeași biserică în 1997.

Prințul George a fost surprins într-una dintre fotografiile virale în mediul online, chiar atunci când coșciugul Reginei Elisabeta a II-a a fost scos din Westminster Abbey, rozând-și o unghie de la mâna stângă, motiv pentru care emoțiile acestuia se confirmă!

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: