Redactia.ro
Home » Monden » Galerie foto: Imagini din vacanța în care a plecat Andreea Marin. Ce destinație de vis a ales ”Zâna Surprizelor”

Galerie foto: Imagini din vacanța în care a plecat Andreea Marin. Ce destinație de vis a ales ”Zâna Surprizelor”

GALERIE FOTO (8)

Andreea Marin a plecat într-o nouă vacanță în străinătate. Prezentatoarea de televiziune a postat deja primele imagini din destinația de vis, în care a ales să se relaxeze pentru ceva timp. Imaginile au fost apreciate de mii de internauți.

Imagini din vacanța în care a plecat Andreea Marin

Andreea Marin a plecat într-o nouă vacanță. De data aceasta, ca destinație de vis, prezentatoarea de televiziune a ales Lacul Como din Italia. ”Zâna Surprizelor” a postat cele frumoase fotografii pe conturile ei de socializare, din locația pe care a ales-o de data aceasta. Vedeta a primit foarte multe aprecieri din partea internauților, care au rămas plăcut surprinși de peisajele fotografiate de moderatoarea TV.

Weekend cu soare în suflet și în priviri, dragii mei!”, a scris Andreea Marin, în dreptul pozelor din noua vacanță în care este plecată.

Fotografiile postate de Andreea Marin, apreciate de mii de internauți

Andreea Marin a postat mai mult imagini din vacanța în care petrece câteva zile. Prezentatoarea de televiziune se află în Lacul Como, din Italia, de unde a publicat câteva fotografii de-a dreptul impresionante, care au fost apreciate de peste 2.000 de persoane. Vedeta nu a dat mai multe detalii despre vacanța în care este plecată și nici nu a spus cine a însoțit-o.

Absolut minunat loc pentru relaxare! Zile placute, Andreea/ Weekend cu soare ☀ afara și în sufletele noastre/ Sublimă! Ești deosebit de frumoasă dragă Andreea!/ Bună dimineața Frumusețe! Weekend plăcut frumos minunat binecuvîntat familiei tale Andreea/ Frumoasa doamna/ Vacanță plăcută , este un loc frumos , Italia are de toate , mare , munte și mâncare foarte bună!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților, la fotografiile postate de Andreea Marin. Vedeta a mai fost plecată într-o vacanță, de curând, în Portugalia, de unde a transmis un mesaj emoționant. Moderatoarea de televiziune spunea că nu ar pleca niciodată din România, însă adoră să plece în vacanțe, fie ele de relaxare sau de muncă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: