Redactia.ro
Home » Monden » GALERIE FOTO „Sunt o drăguță, știu!”. Cum arată în prezent Adina Bourceanu, după ce a suferit de obezitate

GALERIE FOTO „Sunt o drăguță, știu!”. Cum arată în prezent Adina Bourceanu, după ce a suferit de obezitate

GALERIE FOTO (3) Adina Bourceanu si sotul ei

Adina Bourceanu, soția fostului fotbalist Alexandru Bourceanu, și-a uimit toți cunoscuții când a slăbit în jur de 40 de kilograme. Iată cum arată ea în prezent, prin ce schimbări a mai trecut și cum s-a fotografiat alături de soțul ei.

Cum arată în prezent Adina Bourceanu, la ani buni după ce s-a operat de obezitate

Adina Bourceanu a ales să se lase pe mâinile medicilor ca să dea jos kilogramele. Ea a făcut la acel moment o operație de micșorare a stomacului, gastric sleeve. Schimbarea a fost copleșitoare.

„Aveam obezitate de gradul 1 spre 2 când am făcut intervenția”. „Am avut puțin peste 90 de kg, acum am 53-54 de kg”, a spus ea acum ceva timp,  într-un Insta Story. Tot ea a publicat și poze înainte & după operație.

Adina Bourceanu
Sursa foto: Adina Bourceanu/Instagram
Adina Bourceanu
Sursa foto: Adina Bourceanu/Instagram

Tot ea a răspuns unor întrebări pe care fanii ei i le-au pus pe Instagram și acolo a detaliat ce a însemnat operația. La acel moment, costul a fost undeva la 8.000 de euro, a mărturisit ea într-un story de pe Instagram.

„Recuperarea a durat cam o lună, perioadă în care există niște reguli stricte în alimentație. Dar pot spune că după o săptămână a fost bine”.

Întrebată dacă a rămas cu exces de piele, Adina Bourceanu a răspuns că da: „Da, am rămas. M-am operat la brațe, abdomen, picioare”.

După cât se observă în fotografiile recente de pe Instagram, Adina Bourceanu a reușit să se mențină, chiar dacă acest lucru nu a fost și nu este deloc ușor. Ea își poartă părul scurt, blond, iar recent a scris pe Instagram că a apelat la botox.

„Sunt o draguta, stiu! Si sunt si modesta, pentru ca am spus doar Draguta. Dar timpul si expresivitatea mea, mereu zambitoare, a inceput sa lase niste urme. Astazi m-am hotarat sa dau o mana de ajutor procesului si am apelat pentru prima data la botox. (…) Rezultatele in 2 saptamani… ne vedem atunci”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adina Bourceanu (@adina.bourceanu)


Soția fostului fotbalist a publicat pe aceeași rețea de socializare și o fotografie în care apare, zâmbitoare, alături de partenerul de viață.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adina Bourceanu (@adina.bourceanu)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adina Bourceanu (@adina.bourceanu)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: