Redactia.ro
Home » Știri » Gargara cu apă sărată și lămâie, mai utilă decât crezi. Ce afecțiuni tratează

Gargara cu apă sărată și lămâie, mai utilă decât crezi. Ce afecțiuni tratează

Gargara cu apă sărată și lămâie, mai utilă decât crezi. Ce afecțiuni tratează

Gargară zilnică cu apă sărată și lămâie te ajută mai mult decât crezi, în special dacă ai anumite afecțiuni. Iată la ce poate fi folositoare.

Gargara cu apă sărată și lămâie, mai utilă decât crezi. Ce afecțiuni tratează

De multe ori, când avem unele afecțiuni ușoare, nu avem întotdeauna la îndemână, în casă, un medicament. Uneori, poate că nici nu este nevoie de o pastilă ca să ne facem bine, ci de o metodă simplă, naturistă, cum ar fi gargara cu apă sărată și lămâie. Partea bună e că poate fi aplicată chiar și copiilor, dacă au mai mult de șase ani.

Spre exemplu, dacă aveți dureri în gât, infecții ale sinusurilor sau o răceală banală, este suficient să preparați o gargară cu apă sărată, care ameliorează simptomele. Ea ajută și dacă aveți alergii sau alte dezechilibre ușoare de sănătate.

Evident, pentru prepararea ei, nu aveți nevoie decât de câteva ingrediente: apă, sare și lămâie, pe care le amestecați. Pentru o gust mai plăcut, puteți adăuga puțină miere.

Puteți folosi aproximativ 1/4 până la 1/2 lingurițe de sare la fiecare 240 ml de apă, de preferat apă caldă dacă vă doare gâtul. Puteți folosi orice tip de sare pentru o gargară cu apă sărată.

Sfat: Faceți gargara în partea din spate a gâtului atât timp cât rezistați. Apoi, clătiți bine gura cu amestecul sărat, eliminați lichidul și clătiți ușor cavitatea bucală ca să îndepărtați gustul sărat. Faceți gargară de cel puțin două ori pe zi, dar nu exagerați cu asta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: