Redactia.ro
Home » Știri » Garsonieră în Vaslui, la doar 3.500 de euro. Însă ce trebuie să știe noul proprietar

Garsonieră în Vaslui, la doar 3.500 de euro. Însă ce trebuie să știe noul proprietar

O garsonieră din Vaslui se vinde cu incredibila sumă de doar 3.500 de euro. Locuința se află într-un bloc din Negrești, iar prețul este de zece ori mai mic decât cel de pe piața liberă, mai apropiat de prețul unei mașini la mâna a doua.

Se întâmplă în România, mai exact la Vaslui. Nimeni nu se aștepta ca prețul unei locuințe să ajungă, în aceste zile, la nivelul sume necesare pentru o mașină veche.

Iată că o garsonieră în Vaslui a ajuns să aibă un preț derizoriu de doar 3.500 de euro. Locuința care măsoară 24 de metri pătrați a ajuns să fie scoasă la licitație chiar de primăria din localitatea Negrești. Cel mai probabil, este valorificată în urma unei executări silite, scrie presa locală.

Garsonieră în Vaslui, la doar 3.500 de euro

Garsoniera din Vaslui de doar 3.500 de euro se află în zona Gării, la etajul 2. Prețul a fost stabilit atât luând în calcul starea în care se află imobilul în care se află, cât și caracteristicile orașului.

Potrivit raportului făcut de evaluator, Negrești este caracterizat ca fiind “un oraș de rang III, cu o populație de 8.280 locuitori” și “zonă săracă cu interes tranzacțional redus pe piața imobiliară”.

Totodată, potrivit raportului întocmit de evaluator, zona în care se află garsoniera e caracterizată drept “liniștită, ambient civilizat, poluarea este în limitele normale, nivelul de zgomot în limite normale”, explică cei de la publicația Vremea Nouă.

„Finisajele sunt de proastă calitate, instalațiile electrice și sanitare sunt în stare foarte proastă. Imobilul nu este încălzit, dispune de ușă unicelulară, tâmplăria este din lemn, cu geam simplu. Se recomandă refacerea finisajelor și a instalațiilor, proprietatea este la data evaluării insalubră”, se mai menționează în anunțul licitației pentru locuință.

Garsoniera din Vaslui nu este prima dată la licitație. Însă, locuința nu a fost vândută din prima. Primul preț cerut pentru respectiva garsionieră a fost de 6.000 de euro.

Cât costă o garsonieră în Vaslui

Prețul unei proprietăți similare în localitatea Negrești din Vaslui este între 3.500-10.000 euro, fiind mai mare sau mai mic în funcție de suprafața utilă, finisaje sau alte dotări. O garsonieră în Vaslui se vinde de la 25.000 euro, iar un apartament cu două camere sare de 32.000 euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: