Redactia.ro
Home » Știri » Garsoniera minusculă, cu baie în debara, la „doar” 56.000 de euro. Cum arată proprietatea care a făcut furori pe internet

Garsoniera minusculă, cu baie în debara, la „doar” 56.000 de euro. Cum arată proprietatea care a făcut furori pe internet

GALERIE FOTO (2) garsoniera

Un nou anunț imobiliar de pe piața clujeană a reușit să stârnească hohote de râs în rândul internauților, la aproximativ un an distanță de la anunțul celebru în care se vindea o garsonieră de 11 metri pătrați. Iată despre ce este vorba!

Garsonieră de 16 metri pătrați scoasă la vânzare cu un preț aberant

Piața imobiliară din Cluj continuă să ofere surprize neașteptate: după ce a fost scoasă la vânzare o garsonieră de 11 metri pătrați la prețul de 37.000 de euro, acum apare o altă garsonieră, de 16 metri pătrați, cu toaleta amplasată în dulap, care este pusă la vânzare la prețul de 53.000 de euro! Ce oferă celui care o va cumpăra? O experiență inedită de trai și posibilitatea de a-și învinge claustrofobia, dacă suferă de așa ceva!

garsoniera cluj-napoca
Baia din garsonieră este ascunsă într-un fel de debara

Iată cum sună anunțul care a reușit să-i uimească pe internauți: „Vânzare apartament o camera în zona Astoria Centru situat în bloc tip vilă de 3 etaje construit în anul 1970. Apartamentul este situat la etajul parter, are chicinetă, este tip studio și are o suprafață totală de 20 metri pătrați, respectiv 16 metri pătrați suprafață utila. Apartamentul este contorizat, finisat, parchet, gresie, faianță, geamuri termopan, parțial mobilat și utilat.” Prețul cerut este de 53 de mii de euro negociabil, adică peste 3.000 de euro pe metru pătrat!

Cum arată garsoniera

Situată în centrul orașului, garsoniera este departe de a fi o proprietate luxoasă. De fapt, aceasta este foarte mică și aglomerată, cu bucătăria amplasată într-un colț al camerei și dotată doar cu o masă, o chiuvetă și o friteuză. În plus, toaleta mică a fost plasată într-un fel de depozit, cu uși lamelare asemănătoare cu cele ale unui dulap, pentru a permite circulația aerului, probabil din cauza absenței unei ferestre care să asigure aerisirea în mod corespunzător.

În Cluj, piața imobiliară este cunoscută pentru vânzarea unor proprietăți mici, dar la prețuri mari, precum garsonierele de 11 metri pătrați construite în perioada comunistă, care sunt vândute acum cu prețuri de locuințe de lux. Acestea sunt cumpărate în principal pentru a fi închiriate, deoarece, deși costul pe metru pătrat este ridicat, prețul total este relativ mic într-o piață imobiliară cunoscută ca fiind cea mai scumpă din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: