Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea a cerut-o în căsătorie pe Viviana Sposub! Răspunsul neașteptat al vedetei

George Burcea a cerut-o în căsătorie pe Viviana Sposub! Răspunsul neașteptat al vedetei

Viviana Sposub vrea să se mărite cu George Burcea.

George Burcea și Viviana Sposub sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi au vorbit și în trecut despre o viitoare nuntă, dar acum George Burcea a pus întrebarea cea mare. Neașteptat ce răspuns i-a dat Vivians Sposub iubitului ei.

George Burcea și Viviana Sposub, în fața altarului?

Acest moment nu i-a luat prin suprindere pe fanii cuplului deoarece mulți se așteptau ca George Burcea să facă pasul cel mare cât de curând. Fostul soț al Andreei Bălan a întrebat-o pe iubita sa Viviana dacă își dorește să se căsătorească cu el. Ceea ce a ost neașteptat, a fost chiar răspunsul Vivianei. Totul a fost filmat și publicat pe rețelele de socializare.

O voi cere pe Viviana de soție, nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru și mergem înainte. (…) Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm.”, a spus George Burcea în cadrul unei emisiuni TV în urmă cu ceva timp.

Viviana Sposub i-a spus iubitului ei că el știe prea bine răspunsul, doar că își dorește ca această întrebare să fie pusă în alt context și decor, lucru care ne face să ne gândim că așteaptă o cerere în căsătorie într-un spațiu mult mai romantic și de poveste.

Tu știi prea bine răspunsul, dar nu o să-ți răspund în contextul ăsta pentru că nu așa vreau să fiu cerută. Te rog să reconsideri tot momentul, întrebarea, tot și vei primi cu siguranță un răspuns.”, a spus Viviana Sposub pe Instagram.

La ce are interzis Viviana Sposub

Andreea Bălan a declarat de curând că ea nu este deloc de acord ca fiicele sale să cunoscă în următorii patru-cinci ani vreo iubită de-a tatălui său, motiv pentru care își dorește ca cele mici să nu mai fie prin preajma Vivianei Sposub. Andreea Bălan a afirmat că nici ea nu va face acest lucru în privința bărbaților din viața ei.

Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită a tatălui lor în următorii patru-cinci ani. Și nici eu. Nici eu nu voi aduce alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni.„, a spus Andreea Bălan.

George Burcea nu a stat prea mult pe gânduri și a reacționat. Acesta a publicat o poză în mediul online chiar după declarațiile fostei sale soții. În imagine apare Tiberiu Argint, fostul Andreei Bălan, prezent alături de fetițele celor doi. Mesaje lui George Burcea a fost Păi ce făcuși, bre?”, text adrsat Andreei precum declara ceva de care nu se ține nici ea de cuvânt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: