Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea a dat lovitura! Fostul soț al Andreei Bălan a semnat un contract colosal pentru un rol în România: ”Emoțiile sunt mari!”

George Burcea a dat lovitura! Fostul soț al Andreei Bălan a semnat un contract colosal pentru un rol în România: ”Emoțiile sunt mari!”

Într-o industrie cinematografică românească în plină efervescență, George Burcea marchează un moment de cotitură în cariera sa prin semnarea unui contract uriaș pentru un film deosebit. Reinterpretând un rol istoric emblematic, odată jucat de legendarul Florin Piersic acum 45 de ani, Burcea promite să aducă pe marele ecran o versiune contemporană a unuia dintre cele mai marcante personaje din istoria României.

După succesul remarcabil în producția „Wednesday”, George Burcea se bucură de o ascensiune notabilă pe scena profesională, consolidându-și statutul de actor împlinit. Prin interpretarea în „Wednesday”, Burcea a acumulat nu doar experiență și recunoaștere, dar și o remunerație impresionantă de 3.000 de dolari pe zi de filmare, adunând un total de 60.000 de dolari pentru efortul său.

George Burcea a semnat un contract uriaș

Este de o importanță covârșitoare faptul că George Burcea se va afla în pielea domnitorului Alexandru Ioan Cuza, într-un film de lung metraj așteptat cu mare interes de cinefili. Rolul, interpretat în urmă cu 45 de ani de Florin Piersic, într-o epocă de aur a cinematografiei românești, reprezintă o provocare majoră și o oportunitate unică pentru Burcea de a aduce o nouă dimensiune unui personaj istoric cheie.

Într-o declarație emoționantă pe contul său de socializare, George Burcea își exprimă sentimentele de anticipație și entuziasm față de acest nou proiect. Recunoașterea că are de umplut niște pași uriași, lăsați de Florin Piersic, adaugă o presiune semnificativă, dar și o motivație în plus pentru a excela în această reinterpretare.

”Sunt extrem de emoționat și onorat să vă anunț că mă veți vedea în curând pe marile ecrane portretizându-l pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza, părintele fondator al României moderne. Emoțiile sunt și mai mari, întrucât până acum, singurul român care l-a interpretat pe domnitor într-un film de lung metraj a fost Florin Piersic în anul 1979.

După 45 de ani, șansa de a readuce în cinematografe un personaj atât de important pentru toți românii îmi revine și nu pot decât să mă bucur și să vă promit că îmi voi pune tot sufletul în acest proiect. App… astăzi este ziua lui Cuza. La multi ani, Domn!!!”, a scris George Burcea pe Instagram.

Ce au spus fanii

Anunțul despre acest nou rol a fost întâmpinat cu o avalanșă de reacții pozitive din partea fanilor și colegilor de breaslă. Mărimea și importanța rolului au fost subliniate de mulți, care consideră că George Burcea este alegerea perfectă pentru a readuce la viață figura domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Aplauzele și felicitările nu au întârziat să apară, consolidând anticipația pozitivă în jurul acestui proiect.

„Minunat! 👏Sunt convinsă că rolul îți va veni ca o mănușă. ❤”, „Felicitări și mult succes pe mai departe!”, „Aplauze și felicitări, George Burcea! Steaua ta a început să strălucească, spre bucuria celor care te admirăm și spre disperarea celor care nu sunt capabili nici măcar de invidie, ci doar de o acreală dezgustătoare.”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini