Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea, despre despărțirea de Viviana Sposub. Actorul a rupt tăcerea: “Ea a făcut acest lucru la 110%…”

George Burcea, despre despărțirea de Viviana Sposub. Actorul a rupt tăcerea: “Ea a făcut acest lucru la 110%…”

Zvonurile că George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit au venit ca un șoc pentru fanii cuplului. Actorul face primele declarații despre acest subiect, după o perioadă în care a fost extrem de discret cu privire la viața sa personală.

Deși un cuplu mai controversat, George Burcea și Viviana Sposub au demonstrate cât de puternică este relația lor de iubire și au rezistat, în ciuda gurilor rele. Actorul a făcut primele declarații după zvonurile că s-a despărțit de Viviana Sposub.

George Burcea, despre despărțirea de Viviana Sposub. Actorul a rupt tăcerea

George Burcea a intrat într-un con de umbră în ultima perioadă, fiind extrem de rezervat în a mai vorbi public despre tot ceea ce a ținut de aspecte din viața sa personală.

Gurile rele au spus că actorul s-ar fi despărțit de iubita sa, Viviana Sposub, între timp. După aceste zvonuri, actorul s-a hotărât să vorbească, pentru a nu mai lăsa fanii cu sufletul la gură.

Din primele informații, actorul este acum într-o perioadă extrem de încărcată pe plan profesional, fiind nevoit să renunțe și la vacanță pentru a-și duce la bun sfârșit tot ceea ce pregătește. Cât despre relația cu Viviana Sposub, iată ce spune actorul:

„Nu am de gând să plec în vacanță pentru că mă concentrez pe lucrurile pe care le am de făcut atât pe plan personal, cât și pe cel profesional. Chiar astăzi am făcut ședința foto împreună cu mama, pentru romanul meu de debut intitulat «Scrisoare către Ceaușescu», care va fi lansat în luna septembrie.

De asemenea, lucrez în paralel la filmul de lungmetraj scris după romanul pe care l-am menționat, o iubesc pe Viviana și îmi văd de cele două minuni pe care le am (n.r. fiicele sale). Cred că este mai mult decât suficient ceea ce fac”, a declarat George Burcea pentru Cancan.

Ce spune George Burcea despre Viviana Sposub

George Burcea a făcut primele declarații despre relația sa cu Viviana Sposub. Actorul a mărturisit că fosta prezentatoare i-a fost mereu alături, așadar înțelegem că nu se pune problema unei eventuale despărțiri.

„Să-mi dea Dumnezeu putere și sănătate să le duc pe toate. Și cred că am atât din partea Lui, cât si din partea Vivianei, căreia îi mulțumesc și o iubesc enorm și care timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea, iar, pe lângă asta, m-a susținut din toate punctele de vedere.
Un partener cu care să împărtășesti fiecare gând, trăire, sentiment pe care-l ai este esențial în dezvoltarea ta ca om și artist, în acest caz, iar ea a făcut acest lucru la 110%. Pe lângă proiectele mele, mai am un proiect genial în America. Va fi cel mai mare proiect la care am filmat vreodată. Veți vedea îndată!”, a mai explicat George Burcea

Viviana Sposub vrea 5 copii

Și se pare că și Viviana Sposub are gânduri serioase când vine vorba de George Burcea. La un moment dat, frumoasa șatenă a declarat chiar că vrea o familie cu mulți copii, dorind să fie mămică tânără.

„Cu siguranță (n.r. își dorește copii), cât mai repede. Îmi doresc cinci copii. Dacă o să fiu mega-bogată, o să fac cinci”, a mărturisit Viviana Sposub, într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: