Redactia.ro
Home » Monden » George Ivașcu și Alice Barb s-au separat de două ori și s-au împăcat de trei: «Am mers de mână la divorț»

George Ivașcu și Alice Barb s-au separat de două ori și s-au împăcat de trei: «Am mers de mână la divorț»

GALERIE FOTO (2) george ivascu

George Ivașcu, în vârstă de 54 de ani, fost ministru al Culturii, a fost invitat la podcastul moderat de către Codin Maticiuc. George Ivașcu a vorbit despre aspecte care țin de cariera sa impresionantă, dar a oferit și amănunte despre viața personală. Poate este greu de crezut, însă George a fost ultimul care a aflat despre intenția soției de a divorța.

Teatrul Metropolis, mărul discordiei dintre George Ivașcu și Alice Barb

George Ivașcu a povestit despre o perioadă nefastă pe care a traversat-o în anii 2007-2008, atunci când punea bazele Teatrului Metropolis. Actorul era foarte ocupat și petrecea extrem de mult timp la teatru, viața de familie căzând pe un plan secund, lucru care nu a fost de loc pe plac lui Alice Barb, cea care îi era soție. Văzând că George este dezinteresat de relația lor și nu îi mai acordă atenția necesară, Alice a decis să intenteze divorț, fără măcar a-l anunța.

„Teatrul Metropolis a intervenit în viața mea. Îmi dedicasem tot timpul într-o perioadă dificilă a soției mele, Alice. Vorbim de anul 2008. Eu petreceam foarte mult timp la teatru. Într-o duminică mă trezesc cu un telefon și mi s-a spus ‘Știți că aveți înfățișare la tribunal. Care este motivul despărțirii? Nu știați că soția a depus actele de divorț?’. Eu credeam că e o glumă. Eram în drum spre casă, mă pregăteam să o iau pe Alice”, a explicat actorul.

Ajuns acasă, Alice i-a explicat că nu dorea nepărat să divorțeze, ci să tragă un semnal de alarmă și să scoată în evidență că relația lor este în pericol dacă el nu își schimbă atitudinea. Deși stabiliseră să nu divorțeze, Alice și George au finalizat totuși procedura, în mod legal, și-au separat. George a povestit, mai în glumă, mai în serios, că Alice este o persoană foarte hotărâtă care nu lasă niciodată situațiile neclarificate.

„Eu nu eram pregătit cu avocat, cu nimic. Am angajat același avocat. Ea e ardeleancă și trebuie să finalizeze lucrurile. Am fost primii care au mers de mână la divorț. Asta a fost, s-a pronunțat divorțul”, a povestit George Ivașcu.

Alice, cerută în căsătorie la o lună de la despărțire

Alice Barb a povestit că împăcarea a avut loc mai repede decât s-ar fi așteptat. După o lună în care au purtat conversații lungi, pe subiecte delicate, îndrăgostiții au ajuns la un numitor comun. George a cerut-o din nou în căsătorie, iar Alice nu l-a putut refuza.

„Separarea nu a durat mult,  iar după o lună, timp în care au vorbit și au rezolvat toate neînțelegerile dintre ei, s-au recăsătorit. El tocmai primise Teatrul Metropolis pe mâna și a fost un an în care nu l-a mai interesat nimic altceva. Iar eu, în perioada aceea, am avut o perioadă foarte grea, am fost și foarte bolnavăîn urmă căreia am aflat  noi nu vom mai putea avea copii. Și a fost un șoc. Am simțit nevoia să reacționez așa. Dar n-am plecat de acasă. Am rămas împreunăîn toată perioada divorțului. Am stat mult de vorbă, cât nu apucasem să stăm. M-a cerut din nou în căsătorie și ne-am recăsătorit”, a povestit Alice Barb.

Declarația buclucașă de avere

În anul 2016, în viața cuplului a intervenit un nou obstacol. În declarația din avere din anul 2016, George Ivașcu nu mai completase secțiunea care făcea referire la averea lui Alice Barb.

Menționăm că această rubrică fusese completată de actor cu un an înainte. În ciuda dificultăților din relație, cei doi au găsit, din nou, puterea de a-și acorda o șansă, iar la scurt timp George se afișa la braț cu Alice, în cadrul unui eveniment monden! Încurcate sunt căile dragostei!

George Ivașcu și Codin Maticiuc, roluri-cheie în serialul „Clanul”, de la PRO TV

George Ivașcu a demisionat de la conducerea Teatrul Maetropolis din Capitală în primăvara anului 2022. În prezent, telespectatorii îl pot vedea în serialul Clanul, acolo unde joacă alături de Codin Maticiuc. Între cei doi există mai mult decât o colaborare profesională, George ajungând să-l simpatizeze și admire pe Codin. Conform lui George, deși Codin nu are o diplomă care să-i ateste calitățile actoricești, este extrem de talentat și menit să fie actor.

clanul
George Ivașcu și Codin Maticiuc fac parte din distribuția serialului «Clanul»

„Codin Maticiuc are foarte multă experiență, nici nu se mai pune problema dacă are sau nu studii de actorie. Iar cum spunea Codin și îmi permit să îl citez, «Noi am devenit un cuplu iubibil», tocmai pentru că facem o chimie foarte bună împreună și aproape fără să vorbim. Nu ne propunem ceva de dinainte, ci pur și simplu lucrăm unul cu celălalt și se întâmplă foarte multe lucruri pe platoul de filmare”, povestea George Ivașcu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini