Redactia.ro
Home » Monden » George Simion se căsătorește: „ Mă însor pe 27 august”. Cine i-a furat inima

George Simion se căsătorește: „ Mă însor pe 27 august”. Cine i-a furat inima

GALERIE FOTO (2)

Politicianul George Simion, liderul AUR a anunțat în cadrul unui interviu, că este total pregătit să se căsătorească cu persoana iubită anul acesta.

Se însoară în luna august

George Simion a dat detalii despre nuntă în cadrul emisiunii „Punctul Culminant” moderată de Victor Ciutacu la România TV. Nunta este planificată, anul acesta, pe 27 august. Acesta a spus că marele evenimente din viața lui este deja pregătit și se va ține în România.

„Mă însor, pe 27 august. Vă invit la nuntă. E într-o sâmbătă. Gata, s-a rezolvat. Mă însor pe 27 august. Oficial va invit. În România că eu sunt din poporul român”, a spus politicianul la România TV.
Acesta nu a divulgat detalii despre nași și spune că vor fi mai multe cupluri.
„Îmi doresc mult copii. Vreau șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta (…) Am vârsta să mă însor. În 2024 o să fiu ocupat”, a spus el în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Cine i-a furat inima lui George Simion

Acesta este destul de discret în cee ace privește viața personală. El se iubește cu frumoasă blondă, Iulia Burceu

Aceasta trăiește în București și lucrează ca și controlor financiar la o multinațională, care are ca domeniu de activitate industria tehnologică pentru securizarea tranzacțiilor electronice, cu sediul în Franța. Ea a studiat Dreptul la „Universitatea Ecologică” și are terminate și studiile de master în domeniul „ consultanță în afaceri”, la „Facultatea de Administrație și Afaceri”, din cadrul Universității București.

Primele imagini cu iubita lui au apărut de Ziua Femeii, pe 8 martie. Tot atunci a scris prima dată presa despre relația celor doi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Burcea (@iulia.burcea)

 


Fotografiile cu cei doi au apărut prima dată pe pagina ei personală de socializare, Instagram și apoi au fost repostate de liderul AUR.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: