Redactia.ro
Home » Monden » Georgiana Lobonț a pierdut sarcina! Embrionul s-a oprit din evoluție. Ce i-a spus băiatul cel mare al femeii: „Lasă, mami, că…”

Georgiana Lobonț a pierdut sarcina! Embrionul s-a oprit din evoluție. Ce i-a spus băiatul cel mare al femeii: „Lasă, mami, că…”

Georgiana Lobonț a trăit o fericire nesfârșită în ultima lună, dar aceasta a fost brusc întreruptă de o veste teribilă. Luni, 31 iulie 2023, artista a suferit o pierdere de sarcină, și a avut nevoie de aproape două zile pentru a găsi puterea să vorbească despre acest tragic eveniment.

Georgiana Lobonț a pierdut sarcina

Împreună cu cei doi copii ai săi, Georgiana a mers la un control de rutină, unde frățiorii erau plini de nerăbdare să audă bătăile inimii bebelușului. Tragic, inima acestuia se oprise, și ceea ce a urmat au fost momente extrem de dificile pentru vedetă, asemenea oricărei femei care își dorește să fie mamă.

„Aici i-am arătat lui Rareș filmare cu mine ca să vadă că sunt bine. A urmat procesul de aspirare a embrionului care s-a oprit din evoluție. Pe tot parcursul procedurii am fost adormită și nu am simțit nimic. Acum sunt bine, nu mă doare nimic, decât sufletul…”, a spus Georgiana Lobonț pe Instagram.

Cum a aflat că embrionul s-a oprit din evoluție

Cu o durere profundă în suflet, Georgiana a fost nevoită să-și găsească forța pentru a ieși în oraș seara aceea. În familia vedetei erau două ocazii de sărbătoare: aniversarea zilei de naștere a soacrei și marcarea a șapte ani de căsătorie cu Rareș Ciciovan. Cu toate acestea, durerea a putut fi ascunsă doar până când a ajuns în pat, așa cum a recunoscut însăși Georgiana Lobonț.

„În ziua respectivă, adică luni… eram într-o stare de șoc și nu am conștientizat ce mi s-a întâmplat…Seara am ieșit cu familia pentru că am împlinit 7 ani de căsătorie și o sărbătoream și pe soacra mea…Dar când a venit noaptea nu am putut să dorm…

Atunci am avut stări de conștientizare și durere… mai mult psihic, nu e fizic. În același timp, sarcina era micuță. Avea 7 săptămâni când s-a oprit. Mai am prietene care au trecut prin asta. Multe femei trec prin această situație.

Dar este important să știm să gestionăm frumos. Trebuie să privim partea plină a paharului și să nu facem o dramă care tot pe noi să ne afecteze mai apoi. Sunt cu fruntea sus și recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ce am”, a dezvăluit Georgiana Lobonț.

Cântăreața Georgiana Lobonț a publicat mai târziu o fotografie cu cei doi copii ai săi, Edi și Irina, dezvăluind că ei sunt sursa de forță care o ajută să continue. De asemenea, Georgiana a mărturisit că cei mici au arătat o maturitate neașteptată când au aflat vestea, fiind primii care au reușit să o consoleze.

Ce i-a zis fiul cântăreței

„Pentru ei viața noastră are sens. Datorită lor trece mai frumos și cu bucurie și fericire. Ei ne dau putere și dorință de a merge mai departe și de a face lucruri frumoase de care să fie mândri. Ei au fost consolarea mea.

Edi mi-a zis, ‘Lasă, mami, că și alte femei trec prin asta. O să fie bine’. Irina a continuat, ‘Bine că ne ai pe noi, mami’. Aceste cuvinte mi-au rămas printate în cap în acel moment. Și mi-am dat seama de maturitatea lor, deși sunt mici. Ei mi-au adus primul zâmbet pe față cu aceste vorbe. De ce să fiu supărată? Viața merge mai departe”, a povestit Georgiana Lobonț.

Georgiana Lobonț a luat o hotărâre semnificativă, declarând că, deși a pierdut sarcina, viața și cariera ei trebuie să continue. Totodată, ea a exprimat regretul că s-a grăbit să împărtășească bucuria cu publicul, anunțând că este gravidă imediat ce a aflat această veste.

„Activitatea mea continuă. Cursul vieții noastre o să meargă la fel ca înainte. Nu putem avea doar bucurii. Poate trebuia să fiu mai rezervată cu bucuria noastră. Cineva mi-a spus că fericirea are nevoie de liniște. Cred că am să țin cont de acest lucru”, a precizat Georgiana Lobonț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: