Redactia.ro
Home » Știri » Georgina Rodriguez, surprinsă cu celulita și „colăcei” la plajă. Cum a fost surprinsă iubita lui Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez, surprinsă cu celulita și „colăcei” la plajă. Cum a fost surprinsă iubita lui Cristiano Ronaldo

GALERIE FOTO (10)Georgina Rodriguez, surprinsă cu celulita și colăcei la plajă.

Georgina Rodriguez, surprinsă cu celulita și colăcei la plajă.Iubita lui Cristiano Ronaldo este o femeie și mamă model. Georgina Rodriguez a născut în luna aprilie și are grijă de cinci copii. Deși este urmărită de milioane de internauți, tânăra își dorește să fie cât mai naturală . Recent, bruneta a fost surprinsă de paparazzi la plajă, în costum de baie.

Georgina Rodriguez, surprinsă cu celulita și colăcei la plajă. Cum a fost fotografiată iubita lui Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă din întreaga lume. Cei doi au devenit părinți in luna aprilie, când bruneta a adus pe lume o fetiță. Inițial, Georgina a fost insarcinata cu gemeni, dar băiețelul a decedat la scurt timp de la nastere. Iubita celebrului fotbalist este urmărită de aproape 40 de milioane de fani pe Instagram. Bruneta este foarte naturală, indiferent de situație, iar recent, paparazzi au surprins-o la plajă.

Pozele vorbesc despre cât de frumoasă e naturalețea. Argentinianca si Cristiano Ronaldo au fost fotografiați în vacanță în Ibiza, pe un iaht. Tânăra de 28 de ani a preferat să își lase la vedere burtica, coapsele și nici nu s-a enervat atunci când i-a văzut pe paparazzi. Din imagini se poate observa că bruneta încă mai are „aripioare”, „colăcei”, celulită dobândite in timpul sarcinii, dar nu pare să fie afectată de asta.

Georgina Rodriguez a născut în luna aprilie

În luna aprilie, Georgina Rodriguez a născut gemeni, o fetiță și un băiat, dar micuțul nu a supraviețuit. Cristiano și Georgina au suferit foarte mult, iar după ce au postat vestea tristă, au primit o avalanșă de mesaje de susținere. „Cu mare durere vă anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care orice părinte o poate simți, într-o asemenea situație. Doar nașterea fetiței noastre ne oferă putere să trăim acest moment cu speranță și bucurie. Dorim să le mulțumim doctorilor și asistentelor pentru grija și sprijinul oferit. Suntem cu toții devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în acest moment greu. Băiatul nostru, ești îngerul nostru, te vom iubi întotdeauna!”, a scris Ronaldo pe Instagram.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au întâlnit in 2016, iar în următorul an modelul a născut o fetiță. Alana Marina dos Santos Aveiro, în vârstă acum de 4 ani. De asemenea, cei doi mai au o fetiță, Bella Esmeralda. Fotbalistul de la Manchester United mai are trei copii, toți născuți cu ajutorul unor mame surogat, Cristiano Jr, născut în 2010 și gemenii Eva și Mateo, născuți în 2017. ”Asta e partea care este cea mai grea din relația cu Cristiano, să nu poți merge la un magazin, așa cum o fac toate cuplurile. Asta îmi lipsește foarte mult.Uneori, mă gândesc că e minunat să avem atâtea lucruri frumoase, însă e greu să nu te poți duce pur și simplu la un bar. Trebuie să organizăm mereu totul minuțios, pentru ca oamenii să nu ne deranjeze.Nu putem să ne ducem nici măcar să ne luăm copiii de la școală. Am pierdut multe lucruri pe care le aveam în trecut și cu care eram obișnuită”, a spus Georgina Rodriguez, într-un interviu acordat El Mundo, citat de Corriere dello Sport.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: