Redactia.ro
Home » Știri » Gest rușinos: un paramedic a vrut să fure economiile unei bătrâne decedate. Ce a făcut când a văzut că este filmat

Gest rușinos: un paramedic a vrut să fure economiile unei bătrâne decedate. Ce a făcut când a văzut că este filmat

Gest rușinos: un paramedic a vrut să fure economiile unei bătrâne decedate. Ce a făcut când a văzut că este filmat

Un paramedic a fost protagoniostul unui gest extrem de rușinos, care a stârnit o mulțime de reacții. Mai exact, bărbatul a fost surprins furând economiile unei bătrâne în vârstă de 94 de ani, care decedase. În loc să își facă meseria, a venit la fața locului ca să fure. Se pare, însă, că a fost filmat, ia reacția lui când a văzut camerele este una umilitoare.

Un paramedic fură bani din casa unei femei decedate

Un paramedic a ajuns să fie criticat de tot internetul, după ce a făcut un gest ce nu îi aduce deloc cinste. Mai exact, a fost chemat pentru o urgență, dar se bucura că s-a ivit ocazia să facă un ban în plus. Bunicuța de 94 de ani a murit după ce s-a prăbuşit în grădina casei sale, dar familia a sperat că se mai poate face ceva, motiv pentru care a chemat ambulanța.

Paramedicul Mark Titley, de 58 de ani, împreună cu alți patru colegi, au ajuns la fața locului și au resucitat-o pe femeie timp de 20 de minute. Înainte de a fi declarată decedată, făptașul s-a apucat să scrie un formular, dar i-au atras atenția banii de pe masă. S-a dus direct către cele 60 de lire, înainte să se apuce să scotocească și printre alte lucruri, dar a observat că este filmat.

Paramedicul a fost condamnat

Mark a numărat bancnotele și le-a pus în buzunarul de la pantaloni, dar le-a pus la loc atunci când a văzut camera de luat vederi. Deşi a pus banii înapoi după ce a văzut camera de filmat, fiul femeii a văzut filmarea și a raportat ​​poliției din West Mercia incidentul.

Inițial a negat informația, spunând că voia să dea banii familiei, dar apoi și-a recunoscut fapta. și a primit o pedeapsă de 18 săptămâni de închisoare, cu suspendare, precum și 120 de zile de muncă în folosul comunității și 530 de lire sterline cheltuieli de judecată, precum și o suprataxă de 187 de lire sterline pentru victimă.

Medicul ambulanței a mărturisit că nu se aștepta ca unul dintre colegii lor să facă așa ceva și se bucură că acest caz nu a rămas nepedepsit.

„Personalul nostru este îngrozit că unul dintre foștii lor colegi ar face așa ceva. Deținem o poziție de încredere atunci când intrăm în casa cuiva și acest tip de acțiuni pune, pe bună dreptate, o pată pe reputația noastră, ceea ce este profund regretabil. Ne bucurăm că acest lucru a fost dus în instanță și anchetat de autorități”, a declarat șeful ambulanței, Nathan Hudson.

Paramedicul în cauză și-a anunțat și pensionarea după acest incident.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: