Redactia.ro
Home » Știri » Gest șocant făcut de primarul din Sângeorz-Băi. Edilul și-a filmat fiica în timp ce stătea în genunchi, dezbrăcată și o certa

Gest șocant făcut de primarul din Sângeorz-Băi. Edilul și-a filmat fiica în timp ce stătea în genunchi, dezbrăcată și o certa

Gest șocant făcut de primarul din Sângeorz-Băi.

Primarul orașului Sângeorz-Băi, din județul Bistrița-Năsăud și candidat pentru un nou mandat, și-a filmat propria fiică în timp ce o pedepsea, ținând-o dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului în fața peretelui.

După apariția filmului în spațiul public, edilul dă vina pe rivalii politici pentru publicarea acestei orori.

Gest șocant făcut de primarul din Sângeorz-Băi. Edilul și-a filmat fiica în timp ce stătea în genunchi, dezbrăcată și o certa

Traian Ogâgău, primarul orașului Sângeorz-Băi, a recurs la un gest absolut șocant pentru a-și pedepsi fiica. Acesta a filmat-o pe Traiana, în timp ce era așezată în genunchi, cu fața către un perete, dezbrăcată, și repecta printre lacrimi, ceea ce tatăl ei îi spunea, ”Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, ”O să fac exerciții și o să învăț”, ”Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun”, ”Nu mai sunt fițoasă”, ”Nu mai sunt figurantă” sau ”Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”.

Gestul edilului a șocat o țară întreagă după ce filmulețul a fost publicat pe rețelele de socializare. Primarul a declarat pentru Știri de Bistrișa, că ceea ce a apărut în spaâiul public este o problemă de familie și că nimeni nu are dreptul să se implice în astfel de situații.

Explicația edilului

Într-o postare pe pagina de Facebook, primarul Ogâgău a precizat că viața lui personală nu trebuie expusă public și că filmarea a fost folosită în campanie, de către rivalii săi politici.

„Am fost astă iarnă la schi cu copiii în Austria, iar Traiana a devenit obraznică pe acolo. A fost ieșită din duș, dezbrăcată și cu părul ud, și am pus-o la colț, la perete, și am pus-o să repete. I-am trimis înregistrarea mamei sale. Fiecare își apostrofează copilul sau îi aplică pedepse cum consideră el. Eu nu consider că am umilit-o. Decât să ajungă pe la vreo 18 ani o drogată, cum sunt unii copii de demnitari și de șmecheri, mai bine câte-o lecție”, a explicat edilul.

Totodată, acesta susține că rivalii săi PSD terfelește imaginea copilului său, dar fără a menționa despre comportamentul său. ”Să vă fie rușine! Niciodată nu o să puteți câștiga cu astfel de metode, pentru că nu vă lasă Bunul Dumnezeu! O să vă batem cu ștampila și cu fapte pe 27!”, a mai precizat Ogâgău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: