Redactia.ro
Home » Monden » Gestul cu care Bogdan de la Ploiești a lăsat-o fără cuvinte pe Theo Rose: “Am făcut 365 de zile… “

Gestul cu care Bogdan de la Ploiești a lăsat-o fără cuvinte pe Theo Rose: “Am făcut 365 de zile… “

GALERIE FOTO (2)

După ce fanii i-au crezut împreună, Bogdan de la Ploiești face un gest cu care a lăsat-o fără cuvinte pe Theo Rose, dar și pe urmăritorii lor! Deși nu este ziua de naștere a artistei, manelistul i-a dăruit acesteia un cadou cu totul inedit. Care este, de fapt, motivul.

Bogdan de la Ploiești a dat dovadă de mult romantism nu doar prin muzica sa, ci și prin ultimul cadou surpriză pe care i l-a făcut chiar lui Theo Rose. Cu toate că Theo este într-o relație cu nimeni altul decât nepotul lui Nea Mărin, se pare că frumoasa artistă se bucură de toată simpatia colegului ei de scenă.

Bogdan de la Ploiești a lăsat-o fără cuvinte pe Theo Rose: “Am făcut 365 de zile… “

Bogdan de la Ploiești nu a vrut să rateze un moment extrem de important pentru el și Theo Rose! Manelistul a reușit să o șocheze de-a dreptul pe artista când a apărut în fața iubitei nepotului lui Nea Mărin cu un buchet de trandafir, format din nu mai puțin de 365 de flori!

„Nu pot să-l țin!”, a exclamat artista după ce a văzut uriașul buchet de flori primit de la Bogdan de la Ploiești.

Chiar și motivul a lăsat-o fără cuvinte pe artistă, care nu a înțeles din prima cu ce ocazie primește fabulosul cadou! Însă iată că misterul a fost deslușit, în cele din urmă!

Ce au sărbătorit Bogdan de la Ploiești și Theo Rose împreună

Un asemenea cadou vine într-un moment foarte important! Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au împlinit un an de la lansarea primei piese împreună! Melodia lor a ocupat locul 1 în trending pe Youtube pentru o perioadă lungă de timp, cei doi bifând un succes răsunător.

Bogdan de la Ploiești a chemat-o pe Theo Rose la studio, iar artista nu a bănuit nicio clipă ce urma să primească! A încercat să ia buchetul în brațe, însă a fost mult prea greu, așa că s-a lăsat păgubașă.

În tot acest timp, celebrul manelist i-a ținut pe fani la curent cu tot ce se întâmplă și cu cum decurge surpriza pe care i-a pregătit-o artistei.

”Am făcut 365 de zile de la lansarea piesei – Nu pot fără tine – cu tine, Theo, așa că nu puteam să o las așa. 365 de trandafiri pentru cea mai scumpă fată. Te iubesc, te iubesc, te iubesc”, a spus Bogdan de la Ploiești.

Când a văzut buchetul cu 365 de trandafiri, Theo Rose a rămas fără cuvinte! Apoi, l-a îmbrățișat cu mare drag pe Bogdan de la Ploiești, iar manelistul a sărutat-o pe frunte.

Vizibil emoționat, artistul a explicat că buchetul cu 365 de trandafiri este pentru fiecare zi de când s-au cunoscut!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini