Redactia.ro
Home » Știri » Gestul extrem la care a recurs o femeie din Constanţa când a aflat că partenerul o înşală: „Paula, ai doi copii. Lasă-mi bărbatul…”

Gestul extrem la care a recurs o femeie din Constanţa când a aflat că partenerul o înşală: „Paula, ai doi copii. Lasă-mi bărbatul…”

GALERIE FOTO (2) Gestul extrem la care a recurs o femeie din Constanţa când a aflat că partenerul o înşală: „Paula, ai doi copii. Lasă-mi bărbatul..."

Iată gestul extrem la care a recurs o femeie din Constanţa când a aflat că partenerul o înşală!

Gestul extrem la care a recurs o femeie din Constanţa când a aflat că partenerul o înşală

În orașul Constanța, un incident tulburător a avut loc când un autoturism local a devenit ținta unui act de vandalism, însoțit de amenințări înspăimântătoare. Proprietara mașinii, Paula, s-a trezit cu o surpriză sinistră într-o zi obișnuită. Aceasta și-a găsit mașina vandalizată în mod extrem de agresiv, cel mai probabil de către iubita sau soția unui bărbat cu care aceasta interacționează. Un mesaj amenințător, scris cu litere roșii mari, atrăgând atenția tuturor, a fost descoperit pe caroseria mașinii.

Mesajul amenințător de pe caroseria mașinii

Mesajul era clar: „Paula, ai doi copii. Lasă-mi bărbatul în pace!”, scrie ziardeconstanta.ro.

Pe lângă acest mesaj înspăimântător, parbrizul mașinii a fost distrus într-un mod deliberat, cauzând pagube semnificative. Paula, proprietara mașinii, a fost uluită și îngrozită de ceea ce a descoperit.

 

Sursa foto: ziardeconstanta.ro.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: