Redactia.ro
Home » Sport » Gestul incredibil al lui Smiley față de Simona Halep. A fost primul care a făcut asta

Gestul incredibil al lui Smiley față de Simona Halep. A fost primul care a făcut asta

GALERIE FOTO (2)

Gestul incredibil al lui Smiley i-a uimit pe toți. În trecut s-a zvonit că ar fi împreună, iar acum artistul a dovedit din nou că are o relație nemaipomenită cu campioana de la Wimbledon, prin gestul făcut față de sportivă. În timpul unui concert susținut în Parcul Herăstrău, Smiley și-a rugat fanii să-i scandeze numele.

Gestul incredibil al lui Smiley față de Simona Halep

Ca orice alt român mândru, Smiley a ținut s-o felicite pe româncă pentru primul Wimbledon câștigat. Așa se face că-n timpul celui mai recent concert al său, și-a rugat fanii să-i strige numele campioanei, postând pe relețelele de socializare acest moment.
”Asta e atitudinea! Simona e modelul nostru de curaj, ambiție, perseverență… Datorită ei ne bucurăm acum ca niște campioni”, a fost mesajul care a însoțit inedita înregistrare în spațiul public.
Este de notorietate faptul că Smiley și Simona Halep au o relație apropiată. În trecut, sportiva a mărturisit că îi plac foarte mult melodiile artistului. ”Simona este o super sportivă, e și super drăguță și modestă. Abia aștept să ne cunoaștem. Mie mi-ar plăcea să vină la un concert”, spunea Smiley pe atunci.

…poate ajunge la Simona ❤️

Publicată de Smiley pe Sâmbătă, 13 iulie 2019

Este de notorietate faptul că Smiley și Simona Halep au o relație apropiată. În trecut, sportiva a mărturisit că îi plac foarte mult melodiile artistului. De altfel, cei doi s-au și întâlnit pe terenul de tenis, într-un meci amical.

Smiley voia să compună o piesă pentru Simona Halep

În 2016, când Smiley a vizitat-o pe teren pe celebra sportivă, se zvonea că artistul s-ar gândi la o piesă în onoarea ei. ”Când va avea vreo piesă potrivită, poate chiar îi va propune acest lucru. La ”Pierdut buletin” (n.r. ultima piesă a artistului), nu avea cum, declara la acea vreme prietenul artistului, conform libertatea.ro.

Smiley avea numai cuvinte de laudă la adresa acesteia pe atunci, lucru care nu s-a schimbat nici astăzi. ”Simona este o super sportivă, e și super drăguță și modestă. ”, spunea Smiley pe atunci.

Citește și Wimbledon 2019. Ce glumă au făcut organizatorii pe seama Simonei Halep

Loading...