Redactia.ro
Home » Știri » Gestul incredibil făcut de fosta soție a lui Bogdan Stanoevici înainte ca actorul să moară. Medicii au rămas fără cuvinte

Gestul incredibil făcut de fosta soție a lui Bogdan Stanoevici înainte ca actorul să moară. Medicii au rămas fără cuvinte

Actorul Bogdan Stanoevici care a încetat din viață pe 12 ianuarie 2021, a lăsat în urmă o familie îndurerată. Fosta soție a actorului a făcut un gest incredibil, au fost scoase la iveală detalii cutremurătoare cu privire la ultima perioadă din viață a actorului, dar și despre slujba de incinerare a trupului neînsuflețit. 

 

Gestul incredibil făcut de fosta soție a lui Bogdan Stanoevici înainte ca actorul să moară

Actorul Bogdan Stanoevici a fost răpus de COVID, lăsând în urma lui o familie îndurerată. Actorul a încetat din viață pe 12 ianuarie 2021.

,,Fosta lui soție, din Franța, a venit într-un suflet în România, ca să îi fie alături lui Bogdan, la spital, în ultimele lui clipe de viață. Spera să-și revină, dar nu s-a mai putut face nimic. Și fiul lor a ajuns, în mare secret, în țară, pentru a-și lua adio de la părintele pe care l-a idolatrizat”, au declarat surse apropiate familiei.

Bogdan Stanoevici și-a ținut mereu familia din Franța departe de ochii curioșilor. Deși nu a publicat niciodată fotografii cu fosta soție, Bogdan Stanoevici povestea cu drag despre femeia care i-a dăruit un copil: ”Am cunoscut-o pe soția mea, care locuia în Franța. Nu era dragoste între noi, devenisem doar amici. Ne-am căsătorit, dar între timp am stat împreună șapte ani! Și după divorț am păstrat o relație frumoasă”.

Deși a recunoscut că între el și fosta soție n-a fost niciodată vreo mare iubire, iată că femeia i-a rămas o prietenă de suflet până în ultima clipă a vieții lui.

Bogdan Stanoevici era extrem de mândru de fiul lui și nu a regretat niciodată că a plecat în Franța.

Bogdan își adora copilul, pe Louka. Băiatul are 19 ani și studiază Artele, în Franța. El și mama lui au dorit să ia urna cu cenușă în Franța, pentru că în România nu pot veni prea des”, a mai dezvăluit aceeași sursă, în exclusivitate pentru playtech.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: