Redactia.ro
Home » Monden » Gestul incredibil pe care Regele Charles l-a făcut pentru Kate Middleton înainte de încoronare. Nimeni nu se aștepta la asta

Gestul incredibil pe care Regele Charles l-a făcut pentru Kate Middleton înainte de încoronare. Nimeni nu se aștepta la asta

GALERIE FOTO (2) Regele Charles, alături de Kate Middleton

Regele Charles a uimit pe toată lumea cu câteva zile înainte de a avea loc încoronarea sa, după ce a făcut un gest neașteptat pentru nora sa, Kate Middleton. Monarhul nu a ezitat să își arate dragostea pentru cea care i-a dăruit trei nepoți până în acest moment și care îi susține fiul cel mare de fiecare dată.

Nu mai este niciun secret faptul că Regele Marii Britanii are o legătură specială cu nora sa, Prințesa de Wales. Cei doi au fost surprinși de multe ori împreună, iar tatăl prințului William a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Kate Middleton.

Gestul Regelui Charles față de Kate Middleton înainte de încoronare

Încoronarea este un eveniment la care orice persoană și-ar dori să participe, însă numai membrii Familiei Regale vor avea acces. Totuși, există și o listă cu invitați din toate colțurile lumii care vor asista la numirea în funcție a Regelui Charles. Potrivit informațiilor care au fost publicate până în acest moment, au fost trimise deja în jur de 2.300 de invitații la ceremonia istorică de două ore de la Westminster Abbey din Londra.

Pentru că știe cât de importantă este familia pentru Kate Middleton, Charles a ales să îi invite și pe părinții ei, Michael și Carole Middleton, dar și frații ei mai mici, Pippa și James. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce informațiile au ajuns în presa internațională.

„Sunt familia viitoarei noastre regine, așa că este corect să fie acolo”, ar fi declarat o sursă apropiată a familiei lui Kate Middleton.

Prințesa de Walles, alături de Regele Charles
Prințesa de Walles, alături de Regele Charles

Părinții lui Kate Middleton, prezenți la evenimentele importante ale Familiei Regale

Nu ar fi prima dată când părinții lui Kate Middleton ar participa la un eveniment important care are loc în sânul Familiei Regale din Marea Britanie. Cei doi au avut un loc rezervat și la biserica din Sandringham și au fost văzuți la petrecerea jubileului de platină a regretatei regine Elisabeta a II-a, în iunie anul trecut.

De asemenea, Michael și Carole Middleton au putut să îi fie alături fiicei lor în momentul în care s-a stins din viață bunica prințului William. Cei doi s-au alăturat membrilor seniori ai Familiei Regale la funeraliile și slujba de înmormântare a Reginei în septembrie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: