Redactia.ro
Home » Știri » Gestul înduioșător făcut de un primar. Plătește din salariul lui, de 6400 de lei, facturile a 30 de familii nevoiașe

Gestul înduioșător făcut de un primar. Plătește din salariul lui, de 6400 de lei, facturile a 30 de familii nevoiașe

Primăriile din toată țara au pregătit ajutoarele sociale pentru familiile nevoiașe, însă există un primar care face încă un gest înduioșător pentru cei care au nevoie de ajutor. Din salariul lui de 6400 de lei, acesta plătește facturile a 30 de familii nevoiașe. Cum este posibil.

Gestul înduioșător făcut de un primar

Mihai Bălan este un exemplu de așa DA. Primarul, dintr-o localitate din România, face un gest înduioșător pentru familiile necăjite. Acesta a decis să-și doneze salariul de 6400 de lei, timp de trei luni, pentru a plăti facturile a 30 de familii nevoiașe. Edilul este de părere că un mic ajutor pentru acești oameni este mereu binevenit. Așa că, zeci de familii din comuna Bârnova, vor beneficia de un ajutor în valoare de câteva sute de lei, mai ales acum, când suntem în preajma sărbătorilor de iarnă.

În această comună sunt în jur de 30 de familii, care au o situație financiară nu tocmai bună. Așa că, timp de trei luni, Mihai Bălan are de gând să-și doneze salariul mai multor familii cu copii sau bătrâni, care vor beneficia de câte 200 de lei. Toți copiii din comună vor primi pachete oferite de primărie.

Anunțul făcut de edil

Vestea a fost dată chiar de primarul localității, pe rețelele de socializare. Mihai Bălan susține că-și va da salariul de 6400 de lei, timp de trei luni, pentru ca familiile nevoiașe să aibă bani de facturi.

„Pentru că viața a devenit din ce în ce mai grea în urma scumpirilor repetate, atât a alimentelor de bază, cât și a facturilor la utilități, am decis să îmi donez salariul în lunile de iarnă. Astfel, din salariul meu net, de aproximativ 6.400 de lei, pot și vreau să ajut 30 de familii din Bârnova, cu câte două sute de lei pe lună, ca sprijin pentru plata utilităților. Fac asta din toată inima și fără niciun interes, cu gândul la bătrânii noștri și la persoanele cu probleme medicale. Vreau să-i ajut să treacă peste o perioadă mai dificilă“, este mesajul lui Mihai Bălan, primarul comunei Bârnova. Edilul a mai spus că, în perioada sărbătorilor de iarnă, toți copiii din comună vor beneficia de pachete cu dulciuri și fructe. De asemenea, Mihai Bălan propune și altor persoane din primărie sau celor ce dețin diferite afaceri pe raza comunei să doneze pentru cei nevoiași.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini