Redactia.ro
Home » Monden » Gestul șocant al Oanei Roman după ce Marius Elisei și-a prezentat noua iubită în mediul online. Fiica lui Petre Roman a acționat într-un mod cu totul neașteptat

Gestul șocant al Oanei Roman după ce Marius Elisei și-a prezentat noua iubită în mediul online. Fiica lui Petre Roman a acționat într-un mod cu totul neașteptat

Gestul șocant al Oanei Roman după ce Marius Elisei și-a prezentat noua iubită în mediul online. Fiica lui Petre Roman a acționat într-un mod cu totul neașteptat

Gestul șocant al Oanei Roman după ce Marius Elisei și-a prezentat noua iubită în mediul online. Fiica lui Petre Roman a acționat într-un mod cu totul neașteptat. Iată detaliile!

Gestul șocant al Oanei Roman după ce Marius Elisei și-a prezentat noua iubită în mediul online

Oana Roman a reușit să-i dea lui Marius Elisei o lovitură de proporții, demonstrând că este „șeful” în această confruntare publică. După ce Marius Elisei și-a prezentat noua iubită lumii, fiica lui Petre Roman a acționat într-un mod cu totul neașteptat.

Fosta soție a lui Marius Elisei a arătat că are un simț al creativității debordant și a lovit unde l-a durut cel mai tare pe fostul său partener. Cu o mișcare aparent simplă, dar eficientă, Oana Roman a luat o decizie care l-a lăsat pe Marius Elisei cu gura căscată. Mai exact, Oana Roman a hotărât să îi retragă lui Marius Elisei accesul la numărul de telefon pe care îl folosea de mulți ani:

„Fac și eu un anunț pentru toți cei care au numărul meu de telefon. Să nu mai încerce să mă contacteze pe acel număr prin niciun mod, telefonic, mesaj, WhatsApp, indiferent, pentru că nu îl mai dețin. Am avut, cum să vă zic… acel număr nu era pe contractul meu, era pe contractul Oanei și se dovedește că a fost închis. Asta e, nu trebuie să îmi dea socoteală, nu trebuie să îmi spună sau să mă anunțe, nici nu mă interesează. Să fie de bun augur, dar să nu mai încercați să luați legătura cu mine pe acel număr.

O să îmi iau un alt număr și o să vi-l ofer vouă, celor care o să îmi dea mesaj. Așa că nu mă mai căutați pe acel număr. Acel număr s-a pierdut, s-au pierdut și alte conturi care erau pe acel număr, așa că vă urez o zi minunată și spor la treabă!”, a explicat Marius Elisei, relatează cancan.ro. 

Mesajul publicat și șters instant de Marius Elisei în mediul online

Un alt moment care a captat atenția publicului și a stârnit curiozitatea îl vizează pe  Marius Elisei care a postat și apoi a șters rapid un mesaj pe platformele de socializare, un mesaj care era destinat în mod evident Oanei Roman, partenera sa de viață. Această situație recentă a generat întrebări cu privire la starea curentă a relației lor și la posibile tensiuni în cuplu.

Postarea lui Marius Elisei, care a fost ulterior ștearsă, a devenit rapid subiect de discuție și speculație pe rețelele de socializare și în mediul online, atrăgând atenția fanilor și a mass-media de specialitate. Din conținutul mesajului se poate deduce că relația lor ar putea trece printr-un moment dificil.

În mesajul respectiv, Oana Roman i-ar fi scris soțului ei că nu mai poate tolera situația actuală și că nu vede un viitor comun cu el. Ea menționează că, în afară de copilul lor, nu mai au nimic în comun, iar viața lor împreună pare să se deterioreze din ce în ce mai mult. Mesajul sugerează că este momentul să-și vadă fiecare de drumul său și să nu-și strice reciproc viața.

„Toată aceasta perioada de luni de zile te-am tolerat pt ca mi-a fost mila de tine sa te duci pe nu ştiu unde având şi mana ruptă. Rabdarea mea s-a terminat. Eu nu am de ce sa-mi stric viata și liniștea în casa tolerand o persoana cu care nu am şi nici nu voi avea nimic în comun im afara de copil. Cred ca trebuie realmente sa-şi vadă fiecare de drumul lui. Noi nu mai avem nicio treaba şi nu mai avem de ce sa stam în aceeași casa pt ca nu facem decât sa ne stricam viata reciproc. Eu cu Isa plecam miercuri şi ne întoarcem duminica, ai timp de gândire sa vezi ce făci cu viata ta şi încotro te duci. Fără discuții, fără scandal, fără reproşuri”, i-a scris vedeta.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: