Redactia.ro
Home » Știri » Gestul șocant al unui român vaccinat împotriva coronavirusului. La ce soluție a apelat ca să „elimine” vaccinul

Gestul șocant al unui român vaccinat împotriva coronavirusului. La ce soluție a apelat ca să „elimine” vaccinul

Gestul șocant al unui român vaccinat împotriva coronavirusului

Gestul șocant al unui român vaccinat împotriva coronavirusului. În ultima perioadă, autoritățile le recomandă oamenilor să se imunizeze împotriva coronavirusului, pentru a scăpa de pandemia de COVID-19. Unii acceptă acest lucru, alții sunt sceptici. Este și cazul unui român care a decis să se vaccineze, dar a recurs la un gest șocant pentru a „da afara” vaccinul.

Gestul șocant al unui român vaccinat împotriva coronavirusului. La ce soluție a apelat ca să „elimine” vaccinul

Gestul șocant al unui român vaccinat împotriva coronavirusului. Un medic român stabilit în Suedia a povestit o întâmplare șocantă pe care a trăit-o la spital. Doctorul Laura Ghibu a povestit pe Facebook că un pacient român a recurs la un gest incredibil pentru a „elimina” vaccinul din corp. Potrivit acesteia, românul, deși era împotriva vaccinări, a decis să se imunizeze pentru a pleca într-o delegație. Bărbatul i-a povestit că după ce s-a vaccinat a ajuns acasă și a băut o ladă de bere pentru a elimina vaccinul. „Azi am vorbit cu un pacient care era foarte împotriva vaccinului. Știa pe de rost tot punctajul: control, moarte, experiment, virusul nu există, știți voi. Azi mi-a spus că s-a vaccinat fiindcă trebuia să plece într-o delegație în străinătate și nu voia <să-i bage ăia bețe în nas și să-i slăbească creierul>. Apoi mi-a spus că după vaccin s-a dus acasă și a băut o ladă de bere ca să ! Și că după aia s-a <simțit amețit> din cauza <drăciei ăleia>”, scrie medicul Laura Ghibu pe Facebook.

Specialistul a încercat să-i explice persoanei respective că vaccinul nu poate fi eliminat, mai ales cu bere și că amețeala pe care a simțit-o era cauzată, cel mai probabil, de cantitatea de alcoolul pe care îl avea în sânge. „Nu m-a crezut. Oricum l-am felicitat pentru alegere”, a mai spus medicul Laura Ghibu. Internauții au rămas surprinși de gestul românului, care a apelat la o variantă neașteptată.

Etichete: