Redactia.ro
Home » Știri » Gestul uimitor pe care l-a făcut un taximetrist în timp ce se afla la semafor: ”Lecție de bunătate cum rar vezi în zilele noastre!”

Gestul uimitor pe care l-a făcut un taximetrist în timp ce se afla la semafor: ”Lecție de bunătate cum rar vezi în zilele noastre!”

GALERIE FOTO (3)

Bucureștenii au fost martorii unui moment de-a dreptul emoționant în momentul în care un șofer de taxi a luat decizia de a da o mână de ajutor unui bărbat care era îmbrăcat sumar într-o stație de autobuz. Gestul a fost unul care l-a luat prin surprindere chiar și pe cel care încerca să facă rost de câțiva lei pentru hrană.

În ultima perioadă, din ce în ce mai multe persoane au fost martorii unor situații de-a dreptul emoționante. Bătrâni, tineri, mame cu copii sau persoane cu handicap au ieșit pe străzile Bucureștiului din dorința de a mai face rost de câțiva lei pentru hrană, iar oamenii cu suflet mare le întind o mână de ajutor.

Gestul neașteptat făcut de un șofer de taxi

În timp se stătea în trafic, șoferul de taxi a văzut trecând pe lângă mașina sa un bărbat care era îmbrăcat doar într-un tricou și învelit doar într-un cearceaf. Pe loc i s-a înmuiat inima, a coborât din mașină, s-a dezbrăcat de geaca pe care o avea și i-a înmânat-o băiatului. Toată scena a fost imortalizată de alte persoane care așteptau în trafic.

“Astăzi, într-o intersecție din București, în timp ce așteptam la semafor, am fost martoră la o întâmplare care m-a impresionat profund și care mi-a oferit o lecție de viață, de bunătate și de omenie cum rar mai vezi în zilele noastre.

Acest tânăr din prima imagine, vizibil afectat de probleme de sănătate, cerșea un bănuț, într-o zi rece de decembrie, îmbrăcat fiind doar cu un tricou și acoperit cu acest cearșaf pe care îl ține în mână, când domnul taximetrist a coborât din mașină și și-a scos geaca de pe el pentru a i-o oferi tânărului.

Ce gest minunat! Ce faptă măreață! Un om simplu dar cu o inimă atât de mare mi-a arăta încă o dată ca omenia există și că sufletele bune ca ale sale încă există printre noi! Domnule taximetrist, ești un MARE OM! Meriți tot respectul și toată admirația noastră!“, scrie Andreea Moldoveanu pe un grup de Facebook.

Șoferul este căsătorit și are doi copii

Numele șoferului care a făcut un asemenea gest în timp ce se afla în trafic este Edi și are acasă doi copii la care Moș Nicolae a făcut o oprire. De asemenea, bărbatul este căsătorit și are o soție frumoasă, care de altfel a și ținut să îl felicite pe Facebook.

„Felicitări, iubirea mea. Dumnezeu îți va da mai mult de atât”, a scris femeia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: