Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Gestul uluitor al unui tânăr tatuat care a văzut un cerșetor la bustul gol pe o bancă din Iași. Când au văzut ce îi face, trecătorii au încremenit de uimire

Gestul uluitor al unui tânăr tatuat care a văzut un cerșetor la bustul gol pe o bancă din Iași. Când au văzut ce îi face, trecătorii au încremenit de uimire

GALERIE FOTO (2)

Imaginile cu un tânăr tatuat și un cerșetor la bustul gol de la Iași au devenit virale pe Internet. Trecătorii abia și-au putut stăpâni lacrimile când au văzut gestul făcut de bărbat sărmanului om al străzii.

Viața grea i-a adus pe unii români să trăiască în cele mai dure condiții. Murdari și fără adăpost, cerșetorii sunt excluși de societate fără ezitare. Devin oameni fără apărare în fața unui sistem dur, dar și în fața răutății unora dintre cei care ar trebui să le dea o mână de ajutor. Există totuși și astfel de cazuri, ale acelor români care fac lucruri mici, care înseamnă, de fapt, enorm!

Gestul uluitor al unui tânăr tatuat când a văzut un cerșetor pe o bancă din Iași

Gestul pe care tânărul tatuat l-a făcut pentru omul străzii a uluit pe toată lumea. Cu greu și-au stăpânit lacrimile trecătorii, dar și internauții când au văzut imaginile cu sărmanul om al străzii.

Cerșetorul stătea umil pe o bancă de pe o stradă din Iași, atunci când un bărbat tatuat s-a apropiat de el. Mare a fost uimirea tuturor când au văzut că tânărul s-a așezat în fața lui. Cerșetorul i-a spus că nu are bani, dar nici nu are nevoie. În secunda următoare, Adi, așa cum se numește tânărul tatuat, s-a dezbrăcat și i-a dat maioul pe care îl purta în aceea seară.

Mut de uimire, sărmanul om al străzii l-a îmbrăcat imediat și era foarte bucuros de acest gest. Mai mult decât atât, Adi a scos portofelul și i-a înmânat și o sumă de bani, apoi și-a luat la revedere și i-a transmis să fie sănătos.

„Așa ar trebui să facem toți când întâlnim oamenii străzii. Nu rămâneți indiferenți. Ajutați, dacă aveți posibilitatea„ , este mesajul emoționant care însoțește imaginile cutremurătoare cu sărmanul om al străzii.

Au fost totuși și internauți care au criticat gestul bărbatului, pe motiv că nu ar fi trebuit să se filmeze când face o faptă bună, însă cei mai mulți l-au lăudat și apreciat pentru ceea ce a făcut.

„Respect! Cand facem o fapta buna Dumnezeu se bucura și ne da înzecit înapoi/ Indiferent de prejudecati omul a facut o fapta buna, nu a luat maioul sau banii înapoi de la omul ala necajit, respect! Faceti la fel si filmati-va ….intentia conteaza!/ Pe baiat il cheama Bogdan. Are ceva probleme, dar este pasnic. Statea undeva vis-a-vis de Petre Andrei, intr-o ruina cu mai multi necajiti…”, sunt câteva dintre comentariile scrise la această postare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: