Redactia.ro
Home » Monden » Geta Sterp a izbucnit în lacrimi în mediul online: „Nu știu dacă voi vă găsiți cuvintele, însă eu una nu…”

Geta Sterp a izbucnit în lacrimi în mediul online: „Nu știu dacă voi vă găsiți cuvintele, însă eu una nu…”

GALERIE FOTO (3) Geta Sterp a izbucnit în lacrimi în mediul online

Geta Sterp a izbucnit în lacrimi în mediul online. Sora fraților Sterp, Geta este extrem de tristă de moartea lui Ion Șmecherul. Tânăra a postat un clip video pe rețelele de socializare imediat după ce a aflat cumplita veste. Geta a început să plângă, mărturisindu-le internauților că nu îi vine să creadă că bărbatul a decedat.

Geta Sterp a izbucnit în lacrimi în mediul online: „Nu știu dacă voi vă găsiți cuvintele, însă eu una nu…”

Geta Sterp a izbucnit în lacrimi în mediul online. Familia Sterp este în doliu după ce Ion Șmecherul, omul care i-a bucurat și amuzat în ultimii ani, s-a stins din viață. Ion a fost ajutat de frații Sterp să își construiască o casă, gest la care au participat mulți internauți. Bărbatul apărea de multe ori în vlog-urile postate de Iancu și Culiță, iar internauții erau mereu amuzați de pozitivismul lui Ion. Din păcate, astăzi bărbatul s-a stins din viață, iar Geta Sterp a avut un șoc când a aflat. Tânăra a postat un clip video, izbucnind în lacrimi.

„Sunt așa de supărată. A venit Iancu acum acasă și mi-a spus că a murit Ion Șmecheru. 😓 Am început instant să plâng si in minte mi-au venit atât de multe vorbe de-ale lui… glumele lui, efectiv omul simplu, care avea mereu ceva pozitiv de spus.Iarna trecută, a fost o lună la noi la oi si atunci l-am cunoscut mai bine, deoarece nu știu câți dintre voi știți… însă el nu era la noi la oi, ci la un văr de-al tatălui meu. După cum spuneam… a stat o lună la noi, iar mie personal mi-a fost atât de drag si vreau să vă spun că avea un bun simt cum rar mai întâlnești in zilele noastre. Din păcate a avut patima aceasta, a băuturii, iar inima lui a încetat să mai bată. 😓„, a spus Geta, printre lacrimi.

Geta Sterp, in lacrimi

Geta și-a adus aminte de momente în care Ion a făcut-o să râdă,iar la final le-a spus fanilor săi să se roage pentru sufletul lui. „Stiu că multora dintre voi v-a adus mii de zâmbete pe față și chiar râsete in hohote, prin felul lui de a fi… iar tot ce putem face, este să ne rugam ca Bunul Dumnezeu să il ierte!Odihneste-te in pace, suflet bun! 🥺💔”, a mărturisit sora lui Culiță Sterp.

Geta si Ion Smecherul

Iancu și Culiță Sterp, în doliu

Ion Șmecherul, bărbatul pe care familia Sterp l-a ajutat să își ridice o casă nouă, s-a stins din viață. Bărbatul a murit din cauza alcoolului. Anunțul trist a fost făcut de Iancu Sterp, pe rețelele de socializare. Ion era îndrăgit de multă lume, iar anul trecut, internauții și frații Sterp l-au ajutat să-și construiască casa.

“Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece îi ridicasem casa lui Ion, iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima dată avea propria lui locuință. Cu durere în suflet vă anunț că omul care era mereu plin de viață, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion Șmecherul, a încetat din viață! Vestea proastă am primit-o chiar acum și voiam să o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu să-l odihnească în pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a scris Iancu Sterp, în dreptul fotografiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini