Redactia.ro
Home » Știri » Gheorghe Dincă, suspect în altă crimă. Are o a treia victimă?

Gheorghe Dincă, suspect în altă crimă. Are o a treia victimă?

GALERIE FOTO (2) caracal

Gheorghe Dincă, suspect în altă crimă. Dat fiind profilului criminalului de la Caracal, anchetatorii nu înlătură suspiciunea unor crime în lanț. În acest caz, Gheorghe Dincă a fost chestionat de către anchetatori în legătură cu o altă crimă, care datează de acum patru ani și care s-a petrecut în condiții similare.

Gheorghe Dincă, suspect în altă crimă

Acum patru ani, în Craiova, a avut loc o crimă oribilă, al cărei făptaș n-a fost descoperit nici astăzi. Tânăra găsită moartă se numea Alexandra Goghez și era de-o vârstă cu victimele criminalului Gheorghe Dincă.

Condițiile în care aceasta și-a pierdut viața sunt cel puțin suspecte, dat fiind faptul că nici în ziua de astăzi cazul n-a fost rezolvat. Adolescenta, care le semăna destul de mult Alexandrei și Luizei, a fost găsită fără suflare în parcul ”Nicola Romanescu” din Craiova.

Potrivit anchetatorilor, adolescenta fusese violată, jefuită și decapitată, după care abandonată într-un loc retras din parc. Fata mergea des în zona în care a fost găsită fără suflare, căci lucra la o terasă în parc. Ea a fost omorâtă cu două zile înainte să împlinească 19 ani.

Anchetatorii l-au chestionat pe G. Dincă cu privire la această crimă

Dat fiind profilul asemănător al crimei de acum patru ani, anchetatorii l-au chestionat pe Gheorghe Dincă cu privire la această posibilă a treia crimă. Momentan, nu se știe care a fost concluzia anchetatorilor cu privire la această suspiciune. Cât despre Dincă, acesta n-ar fi recunoscut nimic în legătură cu acest dosar deschis în 2015.

Potrivit RTV, dovada acestei crime ar fi telefonul tinerei, care ar fi fost găsit în reședința criminalului. Aceasta informație n-a fost, însă, confirmată de avocatul lui Gheorghe Dincă.

Cert e că astăzi Gheorghe Dincă va fi dus de către anchetatori la „casa ororilor„ din Caracal, în încercarea de a se afla unde sunt trupurile neînsuflețite ale celor două victime ale sale: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Rămâne de văzut dacă va recunoaște până la capăt ororile…

Citește și Sotia si copiii lui Gheorghe Dinca, primul mesaj public pentru familiile victimelor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: