Redactia.ro
Home » Monden » Gheorghe Gheorghiu se căsătorește astăzi cu Gabriela Băncescu. Incredibil câți invitați urmează să aibă

Gheorghe Gheorghiu se căsătorește astăzi cu Gabriela Băncescu. Incredibil câți invitați urmează să aibă

Astăzi este ziua cea mare pentru Gheorghe Gheorghiu! Artistul se căsătorește cu cea care i-a furat inima. Nunta este la New York! Incredibil câți invitați va avea la fericitul eveniment.

Gheorghe Gheorghiu, nuntă de pomină

Gheorghe Gheorghiu este plind e emoții astăzi. Acesta va păși în fața altarului și își va uni destinul cu cea care i-a ajuns la suflet. Artistul și iubita lui se cunosc de mai bine de 30 de ani, iar pe parcurs și-au dat seama că sunt suflete pereche. În urmă cu aproape un an, în seara Ajunului de Crăciun, în timp ce desfăcea cadourile cu iubita sa, dar și cu câțiva prieteni, Gheorghe Gheorghiu a decis să-i pună marea întreba iubitei sale.

”A fost un moment rapid, tocmai ne-am dus la bradul de iarnă, am făcut Crăciunul în Orlando și ne duceam să defacem cadourile și atunci mi-a venit ideea. Am fost foarte emoționant, aoleu cât mi-a trebuit să scot inelul din buzunar! Și am zis, <<stați puțin, am o problemă.>>. Am scos inelul i l-am pus, ea nu s-a așteptat! S-a emoționant atât de tare încât abia am oprit-o din plâns”, a spus Gheorghe Gheorghiu la acea vreme.

Câți invitați va avea Gheorghe Gheorghiu

Gheorghe Gheorghiu a mărturisit că nunțile cu fast nu sunt chiar genul lui, dar pentru fericitul eveniment de azi va aștepta aproape 500 de invitați. Prietenii săi și-auluat viza de America și s-au urcat în avion pentru a-i fi alături artistului.

Am emoții că nu prea sunt obișnuit cu stilul ăsta. Vor veni foarte mulți prieteni, și-au luat viza, și-au luat biletele de avion. O să facem o nuntă tradițional românească, Gabriela se va ocupa. Vor fi în jur de o mie de invitați. Vin din România foarte mulți, prieteni, artiști. Am dat vreo 500 de invitații ori câte două persoane. Eu nu aș fi vrut să facem tâmbălău ăsta, mie mi-ar fi plăcut o petrecere mică, restrânsă, frumoasă.”, a declarat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: