Redactia.ro
Home » Știri » Gheorghe Hagi nu mai vrea să fie «rege»: «Când îmi spuneți pe nume sunt cel mai fericit»

Gheorghe Hagi nu mai vrea să fie «rege»: «Când îmi spuneți pe nume sunt cel mai fericit»

GALERIE FOTO (2) hagi

Gică Hagi, în vârstă de 58 de ani, este considerat unul dintre cei mai buni fotabliști a tuturor timpurilor, iar de mai bine de două decenii este supranumit «regele». Se pare că Gică Hagi este deranjat de porecla atibuită și i-ar plăcea ca jurnaliștii să renunțe la ea atunci când prezintă un subiect care îl vizează în mod direct.

Gheorghe Hagi este deranjat de porecla pe care o are de zeci de ani

Gică Hagi a participat în cursul zilei de luni la o conferință de presă în care a vorbit despre situația delicată în care se află echipa națională de fotbal a României și a transmis un mesaj inedit. El a solicitat să nu mai fie numit «rege», ci pur și simplu Gheorghe Hagi.

„Aş fi cel mai fericit dacă s-ar lua ca atare, opinia lui Gică Hagi. Punct. Să nu mai fiu numit nici Rege, nimic, niciodată. Eu sunt Gheorghe Hagi, adică Gică Hagi! Când îmi spuneţi pe nume, eu sunt cel mai fericit, nu-mi atribui absolut nimic. Şi cred că am arătat toată viaţa mea că sunt modest, că îi respect pe toţi”, a declarat Gică Hagi, în cadrul conferinței de presă.

Cum arată casa în care a copilărit Gheorghe Hagi

Cum arată casa lui Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați fotbaliști români. Astăzi casa din Săcele a lui Hagi pare uitată undeva în timp și se află într-o stare deplorabilă.

casa lui hagi
Casa natală a lui Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi s-a născut în urmă cu 57 de ani în Săcele, o localitate care se află la aproximativ 40 de kilometri distanță de Constanța. Atunci când Gheorghe Hagi avea nouă ani, el și famila lui s-au mutat în Constanța, iar casa a revenit altor trei proprietare.

Ani mai târziu, ajuns la maturitate, Hagi a răscumpărat locuința şi a lăsat-o în grija Lenuței Iamandeiu, o femeie venită la Săcele din munții Buzăului împreună cu patru din cei cinci copii ai săi. Doar că, din câte se pare, aceasta nu a avut grijă de locuință, iar astăzi se află într-o stare deplorabilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: